Ekokumppanit Oy etsii kokenutta viestintäasiantuntijaa vanhempainvapaan sijaisuuden ajaksi

Autumn in Tampere - Evening light - Laura Vanzo-3

Avoin työpaikka: Viestintäasiantuntija

Sykkiikö sydämesi kestävän kehityksen edistämiselle ja aidosti vaikuttavalle viestinnälle? Hallitsetko sosiaalisen median eri kanavat, some-markkinoinnin koukerot ja pidät hyppysissäsi isojenkin tapahtumien tuotanto- ja markkinointilangat?

Ekokumppanit Oy on Tampereen kaupunkikonserniin kuuluva kestävän kehityksen asiantuntijaorganisaatio, jonka tarkoituksena on tehdä työtä kestävän tulevaisuuden puolesta. Nyt etsimme joukkoomme kokenutta viestintäasiantuntijaa vanhempainvapaan sijaisuuden ajaksi.

Viestintäasiantuntijan tehtävässä vastaat Ekokumppaneiden sosiaalisen median kanavien hallinnasta, sponsoroidusta somemarkkinoinnista (Meta, LinkedIn) sekä hybridi- ja yleisötapahtumien tuotannosta ja markkinoinnista. Myös sisällöntuotanto eri kanaviin on viestintäasiantuntijan arkipäivää: koukuttavat copyt ovat sinun juttusi niin somesisällöissä, videoissa kuin julisteidenkin tekstisisällöissä. Graafista osaamista emme sinulta edellytä, mutta hyvä visuaalinen silmä on varmasti työssä eduksi.

Hakijalta odotamme:

  • Aikaisempaa työkokemusta viestintä- tai markkinointitehtävistä, erityisesti sosiaalisen median parista.
  • Vahvaa näkemystä viestinnän erilaisten keinojen ja kanavien hyödyntämisestä.
  • Erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa viestintäosaamistasi mielenkiintoisten ja monipuolisten kestävän kehityksen teemojen parissa, kestävän tulevaisuuden puolesta.
  • Joustavat etätyömahdollisuudet ja viihtyisät toimistotilat Tammerkosken kansallismaiseman äärellä.
  • Viestintätiimin ja koko muun yrityksen vankan tuen sekä huiput työkaverit!

Lisätietoja tehtävästä:

Tehtävä on kokoaikainen ja työsopimus solmitaan vanhempainvapaan sijaisuuden ajaksi (ainakin 30.9.2023 asti). Työsuhteen lopullinen kesto määräytyy kuitenkin viestintäasiantuntijamme vanhempainvapaan mukaan. Työsuhde alkaa marras-joulukuun vaihteessa (tarkempi ajankohta sovitaan tehtävään valitun henkilön kanssa).

Lisätietoja tehtävästä antaa Ekokumppanit Oy:n viestintäpäällikkö Carl Willandt (if.erepmat@tdnalliw.lrac/040 806 3414).

Näin haet tehtävää:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si viimeistään 20.10.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen if.erepmat@tdnalliw.lrac. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja ajankohdan, milloin pystyisit aloittamaan tehtävässä. Voit myös halutessasi lisätä hakemuksesi liitteeksi työnäytteet aiemmista töistäsi.

Ilmoituksen kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere

Lisää

Tiedotteita