ek-logo_final

Sukupolvelta toiselle.

Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin

Ekokumppanit Oy etsii projektipäällikköä nelivuotiseen Horisontti2020-hankkeeseen​

Business_Tampere_Strategiatyöpaja_Luova_Uho_Mirella_Mellonmaa-22

Avoin työpaikka: Projektipäällikkö

Ekokumppanit Oy on Tampereen kaupunkikonserniin kuuluva kestävän kehityksen asiantuntijaorganisaatio, jonka tarkoituksena on tehdä työtä kestävän tulevaisuuden puolesta. Nyt etsimme joukkoomme kiertotaloudesta kiinnostunutta projektipäällikköä.

Ekokumppanit Oy osallistuu kesäkuussa 2022 alkavaan, nelivuotiseen Horisontti2020-hankkeeseen, jonka tavoitteena on kehittää alueellisten demonstraatioiden avulla kiertotaloutta. Hankkeessa keskitytään muovien, maatalouden sivuvirtojen sekä sähköakkujen kiertotalouden edistämiseen laajassa sidosryhmäyhteistyössä.

Hankkeen koordinaattorina toimii Teknologian tutkimuskeskus VTT, jonka lisäksi hankkeessa on mukana on partnereita Pohjoismaista ja Baltiasta. Pirkanmaalta hankkeeseen osallistuvat Ekokumppanien lisäksi Business Tampere ja MTK.

Ekokumppaneiden roolina hankkeessa on ennen kaikkea kehittää yhteistyötä eri toimijoiden välillä ja lisätä sitoutumista kiertotalouden yhteisiin tavoitteisiin ja kiertotalouden toteuttamiseen sekä kasvattaa kuluttajien ymmärrystä kiertotaloudesta. Projektipäällikkönä vastaat Ekokumppaneiden osatoteutuksen koordinoinnista, toteuttamisesta ja raportoinnista. Tukenasi toimivat muut hankkeesen palkattavat työntekijät sekä Ekokumppanien muut asiantuntijat.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme

  • reipasta, innostunutta ja vastuullista työotetta
  • aikaisempaa kokemusta hanketoiminnasta, mieluiten myös kansainvälisistä hankkeista
  • kokemusta laajapohjaisesta yhteistyöstä yritysten, julkisten toimijoiden ja kuluttajien kanssa
  • ymmärrystä kiertotaloudesta.

Työtehtävä on määräaikainen kestäen koko nelivuotisen hankkeen ajan. Työ alkaa viimeistään elokuussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 19.6.2022 sähköpostitse osoitteeseen if.erepmat@mloh.ivus. Liitä hakemuksen mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.

Kuva: Laura Vanzo / Visit Tampere Oy

Lisää

Tiedotteita