ek-logo_final

Sukupolvelta toiselle.

Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin

EkoLive – Kanna kortesi ekoon!

ekolive
Carl Willandt

Maailma on täynnä puhetta. Perinteiset mediat ovat saaneet rinnalleen uusia kanavia, joissa jokainen saa oman äänensä aiempaa helpommin kuuluviin. Samalla tiedon määrä on kasvanut ja sen saatavuus helpottunut. Valitettavasti informaation lisääntyessä sen laatu on heikentynyt ja on entistä vaikeampaa tietää, mihin uskoa.

Kestävien elämän- ja toimintatapojen merkityksestä tulevaisuuteemme vallitsee tutkijoiden keskuudessa vankka yksimielisyys. Tieteeseen perustuva, faktoihin nojaava keskustelu jää kuitenkin helposti kahlitsemattomana vellovan – perusteettoman mutta houkuttelevan – denialismin jalkoihin, jolloin disinformaatiosta tulee hyväksytty normi. Ekokumppaneiden EkoLive on konsepti, jossa ei ole sijaa väärälle tiedolle.

EkoLive-tapahtumat tarjoavat asiantuntevan ja asiallisen keskustelualustan, jossa maan kirkkaimpien asiantuntijoiden johdolla etsitään ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin ja edetään yhdessä kohti valoisampaa tulevaisuutta.

Maksuttomat ja ikärajattomat tapahtumat järjestetään Tampereen ydinkeskustassa, Tammerkosken rannalla sijaitsevassa G Livelabissa, joka on esteetön tila.

Historian ensimmäinen EkoLive on jo aivan nurkan takana; tiistaina 18.2. klo 18 järjestettävän tapahtuman aiheena on nollahukka ja iltaa isännöi alan ehdoton suomalainen kärkinimi Otso Sillanaukee, jonka alustus illalle on luettavissa täällä: https://ekokumppanit.fi/nollahukka-kohti-kestavampaa-elamantapaa/. Illan pääyhteistyökumppanina on Pirkanmaan Jätehuolto.

Ilmoittaudu mukaan tekemään töitä kestävän tulevaisuuden puolesta tapahtuman Facebook-eventissä ja ota seurantaan EkoLiven oma Instagram-tili @ekolive_official, niin pysyt jatkossakin mukana keskustelussa oikeasti tärkeistä asioista.

Kanna kortesi ekoon!

Lisää

Ekolive blogeja