Ilmasto-opas tamperelaisille

Me ollaan Ilmastosankareita kaikki! Tamperelaisten omasta ilmasto-oppaasta löydät vinkkejä hiilijalanjälkeä pienentäviin ilmastotekoihin arjen eri osa-alueilla. Näillä vinkeillä jokainen voi pienentää hiilijalanjälkeään pieniä askeleita kerrallaan. Käy laskemassa oma hiilijalanjälkesi alla olevasta linkistä!

Osallistu kilpailuun Instagramissa – jaossa leffalippuja kymmenelle onnekkaalle!

1. Ota ilmastotekoaiheinen kuva

2. Lisää siihen #ilmastosankari ja #tampere

3. Julkaise kuva Instagramissa ja olet mukana arvonnassa!

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 10 kpl Finnkinon leffalippuja 31.10.2019 (kymmenelle eri voittajalle). Arvonta on käynnissä vain Instagramissa. Arvonnan järjestää Tampereen kaupunki ja Ekokumppanit. Voittajalle ilmoitetaan Instagramin yksityisviestillä. Instagram ei sponsoroi, suosittele tai hallinnoi tätä kampanjaa, eikä se liity Facebookiin. Osallistujat vapauttavat Instagramin kaikesta vastuusta.

Löydä sisäinen Ilmastosankarisi!

Omilla päivittäisillä valinnoillamme on välitön vaikutus ympäristöön. Melkein 70 prosenttia koko Suomen kasvihuonepäästöistä on lähtöisin meidän tavallisten ihmisten tavallisista elintavoista.

Suurin osa päästöistä syntyy siitä, miten asumme, liikumme, syömme ja mitä ostamme. Näillä tavallisilla arjen osa-alueilla on helppoa tehdä pieniä muutoksia omiin tottumuksiin, niin kotona kuin työpaikalla. Arjen tekojen ja päivittäisten valintojen muuttaminen ilmastoystävällisempään suuntaan on vaivatonta – ilmastoystävälliset toimet voivat olla jopa elämänlaatua parantavaa. Pienillä teoilla on suuri merkitys kokonaiskuvassa päästöjen pienentämiseen.

Lähetä palautetta

Yhteystiedot

ek-logo-white_final

Sanni Kouhi
projektikoordinaattori

  • fnaav.xbhuv@gnzcrer.sv
  • 044 430 9193
logo-tampere-smart

Aino Järventausta
suunnittelija

  • nvab.wneiragnhfgn@gnzcrer.sv
  • 040 1940 799

ILMASTO-OPPAAN VALOKUVAT:

Visit Tampere (Laura Vanzo, Jose Cuni, Olga Javits, Alex Mazurov), Unsplash, Pexels

2019 © Ekokumppanit Oy

Fontin koko
Kontrasti