Luonto uudistuu, niin mekin

blogi_kuva_luonto-uudistuu-niin-mekin
carl-nelio

Kevät on kukkeimmillaan ja kesä alkaa jo tuoksua lempeässä tuulessa. Kuten luonnon, myös yrityksen on kyettävä säännöllisesti uudistumaan ja kehittymään. Viime talvena Ekokumppanit Oy:n strategia uudistettiin vastaamaan aiempaa paremmin nykyajan haasteisiin. Terävöitimme tarkoitustamme, viilasimme viestiämme. Haluamme olla kestävän kehityksen edelläkävijä paitsi Tampereen, myös koko Suomen mittakaavassa.

Cosi é se vi pare – niin on jos siltä näyttää, totesi Nobel-palkittu italialaiskirjailija Luigi Pirandello vuonna 1917 julkaistussa teoksessaan. Vastaavaan ajatukseen nojaten olemme myös me Ekokumppaneilla tehneet viime viikkojen ja kuukausien aikana töitä uusien verkkosivujemme ja laajemmin koko viestintämme raikastamiseksi. Ja katso, tässä uudet sivumme ovat! Vehreinä, tuoreina, tuskin kuitenkaan valmiiina. Koska kehityksen on oltava jatkuvaa.

Uuden sivustomme luominen on ollut monikärkinen prosessi. Ensinnäkin halusimme tehdä sivuista selkeät ja visuaalisesti miellyttävät, missä olemmekin mielestäni onnistuneet erinomaisesti. Toiseksi olemme miettineet tarkasti, mitä ovat ne tiedot, joita ihmiset sivuiltamme toivovat 

löytävänsä. Meille on syntynyt asiasta oma näkemyksemme, mutta mikäli sinulle tulee tunne, että jotakin puuttuu, kerro se meille. Koska vaikka olemmekin harvinaisen kykenevää väkeä, ajatuksenlukijoita me emme ole.

Kolmanneksi haluamme nostaa entistä paremmin esiin itse Ekokumppanit: ihmiset toimintamme takana toimitusjohtajasta harjoittelijoihin. Tässä missiossa tärkeässä roolissa tulevat olemaan tämä blogimme sekä sosiaalisen median tilimme Facebookissa, Twitterissä ja tuoreimpana myös Instagramissa. Laitathan meidät seurantaan! Ja jo ennen sitä voit klikata itsesi tuosta yläpalkin oikean reunan yritys-valikosta henkilöstö-osioomme ja tutustua asiantuntijoihimme ja heidän monipuoliseen osaamiseensa.

Uskomme, että tulevan kesän aikana sivustomme puhkeaa täyteen kukkaan. Jos sinä haluat olla mukana tässä kehitystyössä, lähetä rohkeasti palautetta sivuista allekirjoittaneelle. Olemme kiitollisia jokaisesta risusta ja ruususta!

Antoisia hetkiä uusien sivujemme parissa sekä aurinkoista kesää 2019!

Lisää

Ajankohtaista luettavaa