ek-logo_final

Sukupolvelta toiselle.

Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin

EkoLive: Mitä työelämätaitoja kiertotaloudessa tarvitaan?

Kiertotalous tulee muuttamaan lähes jokaista työtä. Vanhojen työpaikkojen tilalle syntyy uusia tehtäviä ja töiden sisältöön tulee muutoksia. Muutosta vauhdittavat myös teknologian kehitys ja vallitseva ilmastokriisi. Huhtikuun EkoLive antaa vastauksia seuraavaan kysymykseen: Mitä työelämätaitoja kiertotaloudessa tarvitaan?
EkoLive-illan asiantuntijana on työpäivämuotoilija, tietokirjailija ja ilmastoaktivisti Aku Varamäki, joka toimii työntekijäkokemuksen kehittäjänä, kouluttajana ja puhujana tarjoten välineitä työn kehittämiseen. Varamäki uskoo, että muotoiluajattelun avulla voimme muuttaa työelämää – ja maailmaa.
Lämpimästi tervetuloa paikan päälle Tampereen G Livelabiin tai seuraamaan suoraa lähetystä G Livelabin lavalta omalta kotisohvaltasi. Livelähetys löytyy täältä: https://youtu.be/vngFx90FIhU
EkoLiven järjestää Ekokumppanit Oy. Yhteistyössä KIERTO-hanke, joka kehittää uutta työtä ja osaamista kiertotalouden ympärille. Lue lisää KIERTO-hankkeen palveluista työnhakijoille ja työnantajille täältä: https://www.kiertotaloudestakasvua.fi/.
👉 Seuraa EkoLiveä Instagramissa: @ekolive_official (https://www.instagram.com/ekolive_official/)

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

05 huhti 2022
Vanhentunut!

Aika

18:00 - 19:30

Sijainti

@ G Livelab - Tampere
Puutarhakatu 1, Tampere, Finland

Järjestäjä

Ekokumppanit
Puhelin
+358 40 806 2617
Sähköposti
if.tinappmukoke@ofni
Verkkosivu
https://ekokumppanit.fi

Muut järjestäjät