ek-logo_final

Sukupolvelta toiselle.

Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin

EkoLive: Vastuullinen kuluttaja ja muodin ympäristövaikutukset

Tekstiiliteollisuuden ympäristövaikutus on valtava. Vastuullisuus on iso termi, jonka alle lasketaan sekä etiikka että ekologisuus. Mitä sinun pitäisi vaatteita käyttävänä ihmisenä tietää tekstiiliteollisuudesta? Millaisia asioita juuri sinä voit tehdä tehdäksesi parempia valintoja vaatekaupoilla ja arjessasi?

🔉 Tilaisuus striimataan suorana lähetyksenä Tampereen G Livelabista 🔉
Klikkaa tästä livelähetykseen!

Marraskuun EkoLivessä puheenvuoron saa vastuullisuusvaikuttaja Outi Pyy. Hän on kestävän vaatehuollon ja kierrätysmuodin ammattilainen ja kirjoittanut blogia (www.outilespyy.com) jo vuodesta 2007 lähtien. Blogi käsittelee vastuullista muotia, tekstiilikierrätystä, vaatehuoltoa ja yleensä sitä miten voi muuttaa kulutuksensa kestävämmäksi. IG-kanavallaan (@outilespyy) Outi on mm. julkaissut listan vastuullisista suomalaisista yrityksistä ja vastuullisuuden sanaston selityksineen. Hänen kirjoittamansa kirja TRASHION julkaistiin vuonna 2012 (Atena). Outin tekemiä kierrätysmateriaaleista valmistettuja iltapukuja on nähty mm. Linnan juhlissa.

❗ Seuraamme tiiviisti THL:n ohjeistuksia yleisötilaisuuksia koskien ❗ Tällä hetkellä tilaisuus järjestetään myös liveyleisölle (turvallisuus huomioiden, tarkemmat ohjeet alla). Ovet aukeavat klo 17.30, showtime klo 18.00–19.30. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tilaisuus on myös ikärajaton. G Livelab Tampere on esteetön tila. Tilaisuutta voi seurata myös livestriimin kautta (linkki julkaistaan myöhemmin).

Seuraa EkoLiveä Instagramissa @ekolive_official:
https://www.instagram.com/ekolive_official/?hl=fi

www.ekolive.fi

Yhteistyössä Pirkanmaan Jätehuolto Oy.

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

17 marras 2020
Vanhentunut!

Aika

18:00 - 19:30

Sijainti

@ G Livelab - Tampere
Puutarhakatu 1, Tampere, Finland

Järjestäjä

Ekokumppanit
Puhelin
+358 40 806 2617
Sähköposti
if.tinappmukoke@ofni
Verkkosivu
https://ekokumppanit.fi