ek-logo_final

Sukupolvelta toiselle.

Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin

EkoLive: Vastuullinen urheilutapahtuma – näin se tehdään!

Onko vastuullinen urheilutapahtuma vaikea toteuttaa ja miten se tehdään? Tästä keskustellaan syksyn avaavassa EkoLivessä tiistaina 14.9. klo 18 alkaen, tervetuloa mukaan!

👉 Liity YouTube-striimiin täältä: https://youtu.be/g0kiT__JhY8 (saman linkin takaa löytyy myöhemmin tallenne tapahtumasta).

Urheilu liikuttaa ihmisiä niin fyysisesti kuin henkisesti ja tarjoaa monille elämyksiä, jotka muistetaan läpi elämän. Suuren urheilujuhlan toteuttaminen vaatii järjestäjiltään paljon ja usein vastuullisuus ei ole päällimmäisenä sen enempää urheilijoiden, yleisön kuin järjestäjänkään ajatuksissa.

Tampereella ollaan kuitenkin edelläkävijöitä. Syyskuussa Hakametsässä pelatuissa lentopallon EM-kisoissa otettiin suuria askeleita kokonaisvastuullisuuden suuntaan ja paikallistasolla Tampereen Pyrinnön suunnistusjaosto on jo vuosia pyrkinyt toiminnassaan huomioimaan vastuullisuuden mahdollisimman laajasti.

Illan EkoLivessä aiheesta keskustelemassa Heikki Pohjonen (Rivents Oy, Lentopallon EM-kisat), Tero Viljanen (Tampereen Pyrintö) ja Olli Vakkala (Ekokumppanit Oy).

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

www.ekolive.fi

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

14 syys 2021
Vanhentunut!

Aika

Livelähetys Tampereen G Livelabista.
18:00 - 19:30

Sijainti

YouTube Live
YouTube Live

Järjestäjä

Ekolive
Sähköposti
if.tinappmukoke@eviloke
Verkkosivu
https://ekokumppanit.fi/ekolive/