Energia- ja olosuhdedatan visualisointi -webinaari

Oulussa, Tampereella, Turussa, Helsingissä ja Espoossa on kartoitettu ja testattu datan hyödyntämisen ja energia- ja olosuhdetiedon visualisoinnin mahdollisuuksia ja uusia ratkaisuja Energiaviisaat kaupungit – hankkeessa. Yritykset ja kaupungit ovat toteuttaneet yhteistyössä useita erittäin kiinnostavia pilotteja julkisten rakennusten dataa hyödyntäen.

Energia- ja olosuhdetiedon visualisoinnin tavoitteena on ollut ohjata rakennuksen käyttäjiä toimimaan energiaa säästäen sekä lisätä heidän ymmärrystään rakennuksen toiminnasta ja esimerkiksi vähentää huolia sisäilman laadusta. Kiinteistönhallinta- ja huoltonäkökulmasta tietoa on hyödynnetty ja yhdistelty energiatehokkaan ja optimaalisen rakennuksen käytön mahdollistamiseksi. Pilotoinnin avulla on saatu tietoa ratkaisujen soveltuvuudesta kaupunkien kiinteistöihin sekä paljon oppeja siitä, mitä visualisoinnissa vaaditaan mm. kaupunkien datan osalta.

Webinaarissa esitellään pilottien tuloksia sekä yritysten että kaupunkien näkökulmista. Lisäksi esitellään uusi Energia- ja olosuhdetiedon visualisointiopas, jossa kerrotaan visualisointikokeilujen opeista ja suosituksista.

Tule kuulemaan tuloksia ja keskustelemaan visualisoinnin ratkaisuista!

Kutsun ja ohjelman löydät täältä: Linkki tiedostoon

Ilmoittaudu 9.11 mennessä osoitteessa: https://attendee.gotowebinar.com/register/9175487615637790478

Lisätiedot:

Emma Berg, projektiasiantuntija, Helsingin kaupunki, emma.berg@hel.fi

Silja Ngobese, projektiasiantuntija, Valonia, silja.ngobese@valonia.fi

Päivämäärä

10 Nov 2020
Expired!

Aika

13:00 - 15:00

Sijainti

Live webinaari

Järjestäjä

Ekokumppanit
Puhelin
+358 40 806 2617
Sähköposti
info@ekokumppanit.fi
Verkkosivu
https://ekokumppanit.fi

Muut järjestäjät

Energiaviisaat kaupungit
Verkkosivu
https://energiaviisaat.fi/