Eräkonttikirppis

Tervetuloa tekemään retkeily- ja ulkoilulöytöjä Eräkonttikirppikselle elokuisena lauantaina 21.8.2021 klo 11–16. Tapahtumapaikkana toimii Etappi ry:n piha (Sarvijaakonkatu 28 ja 30).

Myyjien haku on nyt avattu! Ilmoittaudu mukaan 31.7.2021 mennessä retkeily- ja ulkoiluvälineiden kirpparimyyjäksi pöytä-/peräkonttipaikalle täältä: https://forms.gle/iHXBUCBxDFywkTRW9

Sisäpihalta löytyy mukavaa puuhaa kaiken ikäisille retkeilijöille. Alueella palvelee edullinen ja herkullinen leirikahvila, jonka tuotto ohjataan nuorten retkeilyharrastuksen tukemiseen.
• Kookos-bataattikeitto (G, V, L) 4 €
• Inarin herkkulätyt 2 €
• Nokipannukahvi 1 €
Saavuthan paikan päälle bussilla, ratikalla, pyörällä tai kävellen – ratikka- ja bussipysäkit sijaitsevat alueen vieressä ja sisäpihalle on varattu polkupyöräparkki. Tapahtuma-alueen lähistöltä löytyy tarvittaessa myös maksuttomia parkkipaikkoja.
Ensimmäistä kertaa järjestettävän yhteisöllisen Eräkonttikirppiksen ohjelman toteuttaa nuorten retkeilyharrastajien tiimi Etappi ry:n Eräsampo Lainaamo -hankkeesta. Yhteistyössä Ekokumppanit ja Tampereen kaupunki.
Eräsampo Lainaamo -hankkeessa on käynnissä maksuttoman retkeilyvälinelainaamon luominen kaupungin nuorille. Lainaamon toiminnan on tarkoituksena alkaa viimeistään elokuun 2021 aikana. Voit halutessasi lahjoittaa Eräkonttikirppiksellä retkeilyvarusteita ja -vaatteita Eräsampo Lainaamon toimintaan (huomioithan hygienia-asiat, esim. makuupusseja ei valitettavasti oteta vastaan).

Seuraamme aktiivisesti alueellisia koronarajoituksia ja toimimme ohjeistuksien mukaisesti. Viestimme mahdollisista ohjelmamuutoksista tällä tapahtumasivulla.
Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Päivämäärä

21 Aug 2021

Aika

11:00 - 16:00

Sijainti

Sarvijaakonkatu 28, Tampere, Suomi

Järjestäjä

Eräsampo Lainaamo
Email
teemu.hyvonen@etappi.info