ek-logo_final

Sukupolvelta toiselle.

Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin

Hurmaavan surmaava kulutus // 26.11.

Jo perinteeksi muodostunut jätteiden vähentämisen viikon keskustelutilaisuus Hurmaavan surmaava kulutus järjestetään perjantaina 26.11.2021 klo 18 – 20 Sampolan suuressa salissa!
Tänä vuonna tilaisuuteen saapuvat puhujiksi upeat Perttu Pölönen ja Julia Thurén.
Perttu Pölönen on futuristi, keksijä, tietokirjailija ja säveltäjä, jota on mediassa kutsuttu myös superälyköksi ja monilahjakkuudeksi. Hän on opiskellut tulevaisuuden megatrendejä Singulariteetti-yliopistossa Piilaaksossa, perustanut koulutusalan yrityksen Myanmariin ja tullut valituksi 35 lupaavimman eurooppalaisen innovaattorin joukkoon. Lisätietoa Pertusta löydät alla olevien linkkien takaa:

Julia Thurén on valtiotieteiden maisteri, tietokirjailija, yrittäjä ja media-alan moniottelija, joka tunnetaan myös aktiivisena bloggaajana ja somevaikuttajana. Viime vuosina Thurén on kirjoittanut ja puhunut rahasta erikoistuen sijoittamiseen, rahan vastuuseen, palkkoihin ja kuluttamiseen. Mutta miksi Thurén esiintyy aina samassa mekossa ja miksi sitä pidetään omituisena? Vastauksen tähän ja moniin muihin kysymyksiin löydät alta:

Illan päätteeksi julkaisemme kotien jätelajittelun edistämiseksi järjestetyn ja muotoilun opiskelijoille suunnatun Kotoa Kiertoon -suunnittelukilpailun voittajat.

Hurmaavan surmaava kulutus pyritään tänä vuonna järjestämään hybridimallilla, eli tilaisuuteen voi osallistua joko fyysisesti tai etänä verkon välityksellä.

Tiedotamme tarkemmin tapahtumasta mahdollisimman pian. Tapahtuman Facebook-event avataan viikolla 45.

Seuraamme aktiivisesti alueellisia koronarajoituksia ja toimimme voimassa olevien ohjeistusten mukaisesti.
Tapahtuman järjestää Ekokumppanit Oy yhteistyössä Pirkanmaan Jätehuollon kanssa.
Lisätietoja tapahtumasta: if.erepmat@ihuok.innas.

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

26 marras 2021
Vanhentunut!

Aika

18:00 - 20:00

Sijainti

@ Sampola
Sammonkatu 2, 33540 Tampere, Finland

Järjestäjä

Ekokumppanit
Puhelin
+358 40 806 2617
Sähköposti
if.tinappmukoke@ofni
Verkkosivu
https://ekokumppanit.fi