Joulu Swap: Lasten leikit & harrastukset

Swap tulee taas – tällä kertaa lasten leikkien ja harrastusten teemalla! Tällä kertaa ei siis vaihdeta vaatteita, vain joululahjaksi sopivia lasten leluja ja harrastusvälineitä.

  • Tuo tarpeettomat, mutta täysin hyväkuntoiset ja lahjaksi kelpaavat lasten lelut, pelit ja harrastevälineet ennakkokeräystapahtumiin (tarkemmat tiedot alla). Maksimilahjoitus kymmenen lelua/harrastevälinettä per hlö.
  • Saat tuotuja leluja/harrastevälineitä vastaan Swap-seteleitä. Jos tuot esim. kaksi lelua, saat niistä vastaavasti kaksi Swap-seteliä. Lahjoitusta tuodessa voi saada max. viisi Swap-seteliä per hlö.
  • Pääset tekemään uusia löytöjä varsinaisena tapahtumapäivänä Finlaysonin Kohtaamisia. -tilassa su 11.12. klo 10–16. Yhdellä Swap-setelillä voit ”ostaa” yhden lelun/harrastevälineen.
  • Kaikki kävijät saavat varsinaisena tapahtumapäivänä Finlaysonin Kohtaamisia. -tilan ovelta kolme Swap-seteliä käyttöönsä ihan ilmaiseksi.

Kohtaamisia. -tilaan pääset helpoimmin Finlaysonin Satakunnankadun puoleisesta ovesta (yllä Media 54 -kyltti, Siperia-liikekeskuksen 1. krs, Satakunnankatu 18).

Ennakkokeräykset Moreeniassa (Valssipadonraitti 3, käynti Patosillalta):
📅 Lauantaina 3.12. klo 10–16
📅 Maanantaina 5.12. klo 13–19
❗ Maksimilahjoitus 10 lelua/peliä/harrastevälinettä.
❗ Varmistathan, että lahjoitustavarat ovat erittäin hyvässä, lahjaksi kelpaavassa kunnossa.
❗ Tapahtumapäivänä su 11.12. ei oteta enää vastaan lahjoituksia.

Ylijäävät lahjoitukset annetaan eteenpäin tahoille, joiden kautta ne päätyvät käyttöön. Lisätietoja tulossa lähiaikoina

🎄 Kestävän joulun vinkkejä 🎄
Tapahtumassa on luvassa myös vinkkejä kestävämpään ja säästäväisempään joulunviettoon. Kuulemme erilaisista asukkaille tarjolla olevista kiertotalouden palveluista sekä muovinkierrätysneuvoista.

Tapahtuman järjestää Ekokumppanit Oy yhteistyössä TREASoURcE-kiertotaloushankkeen kanssa, joka saa rahoituksensa EU:n Horisontti-ohjelmasta.

——————————————————–

Kysymykset & vastaukset

 

Mitä tavaroita Joulu Swapiin voi tuoda?

Voit tuoda ennakkokeräykseen 3. ja 5.12. lapsille tarkoitettuja leluja, lautapelejä ja palapelejä. Lisäksi otamme vastaan erilaisia lasten harrastevälineitä ja siistejä urheiluvarusteita.

Joulu Swapissa ei oteta vastaan vaatteita, kirjoja, CD-, DVD-, Blue ray-levyjä tai tietokonepelejä.

Minkä kuntoisia tavaroita vastaanotetaan?

Voit tuoda ennakkokeräykseen siistejä, puhtaita ja hyväkuntoisia lasten leluja ja harrastevälineitä.

Tavaroiden pitää olla ehjiä ja puhtaita. Sellaisessa kunnossa, että voisit antaa ne joululahjaksi. Tarkistathan, että kaikissa peleissä ja leluissa on osat tallessa!

Voinko tuoda tavaroita vielä itse tapahtumaan 11.12.?

Otamme leluja, pelejä ja harrastevälineitä vastaan vain ennakkokeräyspäivinä, jotka ovat lauantai 3.12. klo 10-16 ja maanantai 5.12. klo 13-19. Vastaanottopaikkana on Moreenia (Valssipadonraitti 3, Tampere). Itse tapahtumassa emme enää ota vastaan tavaroita.

Voinko tuoda lasten vaatteita?

Joulu Swapissa emme vastaanota vaatteita, vaatteiden vaihtoon järjestetään oma Swap-tapahtumansa.

Kuinka paljon tavaroita voidaan tuoda?

Voit tuoda enintään 10 tavaraa. Saat tuomistasi tavaroista yhden Swap-setelin/tuotu tavara, kuitenkin maksimissaan 5 kappaletta.

Miten tavarat ostetaan, tarvitsenko rahaa mukaani?

Swap-tapahtumassa ei ole mahdollista ostaa tavaroita rahalla, vaan ‘ostaminen’ tapahtuu Swap-seteleillä. Jokainen tapahtumaan tulija saa ovelta 3 kpl Swap-seteleitä, joilla voi ‘ostaa’ siis yhteensä kolme tavaraa tapahtumasta. Ennakkokeräykseen leluja, pelejä tai harrastevälineitä tuova voi saada lisäksi enintään 5 kpl lisäseteleitä.

Mitä tapahtumasta jääneille tavaroille tehdään?

Tavarat lahjoitetaan Hope ry Tampereelle sekä Pirkanmaan kierrätyskeskukselle.

Mitä palveluita tapahtumassa on tarjolla?

Tapahtumassa 11.12. kuullaan puheenvuoroja kestävästä joulunvietosta ja sieltä on mahdollista ‘ostaa’ lasten leluja, pelejä ja harrastevälineitä Swap-seteleillä, joita saa sekä ovelta tapahtumaan tullessaan (3kpl) että tuodessaan ennakkokeräykseen tavaroita (max. 5 kpl).

Kahvilapalveluita ei tapahtumassa ole, mutta Finlaysonin alueelta löytyy monia ruoka- ja kahvilapalveluita, jotka ovat avoinna myös sunnuntaisin.

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

11 joulu 2022
Vanhentunut!

Aika

10:00 - 16:00

Sijainti

Finlaysonin alueen Kohtaamisia. -tila
Verkkosivu
https://www.finlaysoninalue.fi/liikkeet-ja-palvelut/muu-palvelu/79/trestart-talentspace

Järjestäjä

Ekokumppanit
Puhelin
+358 40 806 2617
Sähköposti
if.tinappmukoke@ofni
Verkkosivu
https://ekokumppanit.fi