KIERTO FEST Future -kiertotalousmessut

KIERTO FEST Future -kiertotalousmessut tuovat Tampere-talon täyteen kiertotalouden parissa toimivia yrityksiä, oppilaitoksia ja yhdistyksiä.

Tapahtumassa on runsaasti nähtävää ja koettavaa kaikille kiertotaloudesta ja kestävästä elämäntavasta kiinnostuneille. Messuilta löydät lukuisia kiertotalousalan näytteilleasettajia myyntipisteineen ja ohjelmaan sisältyy muun muassa muotinäytös, korujen vaihtotori, taide- ja yrittäjyystyöpajoja, puheenvuoroja kiertotaloudsta ja tietenkin KIERTO-visa upeine palkintoineen.

Messut ovat kevään tärkein tapahtuma myös kestävästä työelämästä kiinnostuneille, omaa urapolkua pohtiville, työnhakijoille, yrittäjille tai liiketoimintaa suunnitteleville. Kiertotalousmessuilla esitellään tulevaisuuden työtehtäviä, innovaatioita ja mahdollisuuksia. Messuilla kerrotaan myös kiertotalouteen liittyvistä opintopoluista ja osaamisen kehittämisen tavoista.

Tapahtuman juontaa Relove-ketjun perustaja Noora Hautakangas ja keynote-puheenvuorosta vastaa palkittu tietokirjailija ja futuristi Perttu Pölönen.

Messuille on vapaa pääsy.

Tapahtuman järjestää KIERTO – Kiertotaloudesta kasvua -hanke.

Ohjelma ja lisätietoja:  https://www.kiertotaloudestakasvua.fi/kierto-fest-future/

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

25 huhti 2023
Vanhentunut!

Aika

13:00 - 18:00

Sijainti

Tampere-talo
Yliopistonkatu 55, Tampere, Finland

Järjestäjä

Kierto-hanke Tampere