ek-logo_final

Sukupolvelta toiselle.

Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin

Kirkkopyöräily 2020

Perinteisesti keväällä järjestettävä Kirkkopyöräily poljetaan tänä vuonna 5. syyskuuta klo 10 alkaen. Tapahtuma on osa Tampereen Pyöräilyviikkoa 5.–13.9.2020.

Kirkkopyöräilyssä poljetaan Pyhäjärven ympäri pysähdellen reitin varrella mm. kirkkoetapeilla. Lähtöpisteitä on kolme: Tampereen keskustorin vanha kirkko, Pirkkalan Kirkkoveräjän seurakuntatalo ja Nokian kirkko.

Lenkin ajotahti on leppoisa ja ryhmiä ohjaa pyöräilyseura Kaupin Kanuunat. Kirkkoetapeilla on tarjolla välipalaa ja mahdollisuus hiljaiseen hengähtämiseen. Lopuksi pidetään yhdessä päätöskahvit.

Järjestäjien valmisteluiden helpottamiseksi tapahtumaan voi ilmoittautua osoitteessa: https://tampereenseurakunnat.fi/kirkkopyoraily

REITTI:
Nokian kirkko – Pyhä-reitti – Gaddin kappeli – Pyhä-reitti – Uittotunneli – Santalahti – Vanha kirkko – Hatanpään arboretum – Pyhä-reitti – Kirkkoveräjä – Pyhä-reittiä – Pitkänniemen sivuitse – Nokian kirkko.

Osallistumismaksu on 5 euroa ja se kerätään lähtöpisteessä.

Tapahtuma on Nokian, Pirkkalan ja Tampereen seurakuntien, Kaupin Kanuunoiden ja Ekokumppanien yhdessä järjestämä avoin pyöräilytapahtuma.

 

COVID-19 takia huolehdi hyvästä käsihygieniasta ja pidä turvavälit muihin mukanaolijoihin. Tulethan mukaan vain täysin terveenä.

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

05 syys 2020
Vanhentunut!

Aika

10:00 - 15:00

Sijainti

Tampereen Vanha kirkko
Puutarhakatu 4, Tampere, Finland

Järjestäjä

Ekokumppanit
Puhelin
+358 40 806 2617
Sähköposti
if.tinappmukoke@ofni
Verkkosivu
https://ekokumppanit.fi