ek-logo_final

Sukupolvelta toiselle.

Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin

Koko perheen pyöräilysuunnistus

Koko perhe pyörällä kiertämään mielenkiintoisia rasteja kaupungilla? Lopuksi palkinto matkaan, kyllä! Tätä on Koko perheen pyöräilysuunnistus. Tervetuloa mukaan!

Osana Tampereen pyöräilyviikkoa järjestetään sunnuntaina Koko Perheen pyöräilysuunnistus, jossa on tarjolla mukavaa yhdessäoloa, kaupunkimaisemia sekä tietysti etsimisen ja löytämisen riemua. Nyt kannattaakin lähteä koko perheen voimin nauttimaan sunnuntaipäivästä parhaalla mahdollisella tavalla. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Tapahtumassa pääset tutustumaan kaupungin pyöräreitistöön ja erilaisiin perheystävällisiin kohteisiin suunnistusreitin varrella. Hae oma rastikarttasi Laikun Lavan läheisyydestä (Puutarhakatu 1) Tampereen polkupyöräilijöiden pisteeltä ja kierrä rasteja omaa tahtia nauttien samalla kaupunkipyöräilystä. Kierrettyäsi reitin palauta karttasi lähtöpisteeseen ja lunasta palkintosi!

Koko perheen pyöräilysuunnistuksen reitit sopivat kaikenikäisille pyöräilijöille. Rastit kiertävät helposti pyörällä saavutettavia perheen pienimpien suosikkikohteita, kuten leikkipuistoja ja puistoja. Kierroksen aikana voit pysähtyä omalle evästauolle tai tutustumaan kohteeseen.  Tapahtumassa yksi reiteistä on suunniteltu siten, ettei reitti risteä autoliikenteen kanssa ja voit osallistua myös potkupyörällä.

Pakkaathan mukaan evästä, säähän sopivat vaatteet ja iloista mieltä.

 

Tapahtuman järjestää Tampereen polkupyöräilijät ry TaPo yhteistyössä Ekokumppanien ja Tampereen kaupungin kanssa. Tapahtuma on osa Tampereen pyöräilyviikon ohjelmaa, johon voit tutustua osoitteessa www.tampereenpyorailyviikko.fi

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

07 touko 2023
Vanhentunut!

Aika

11:00 - 15:00

Sijainti

Laikun Lava