LÄHELLÄ! – Kestävän ruuan tapahtuma

Tampereen Kauppahalli ja FUSILLI-hanke tutustuttavat asiakkaita lähiruokaan sekä kestävään ruokakulttuuriin ja ruokavalintoihin Lähellä! -tapahtumassa lauantaina 1.4.2023. Tampereen Kauppahallissa.

Kauppahallin ja FUSILLI-hankkeen väki kutsuvat uudet ja vanhat asiakkaat tutustumaan lähiruokatarjontaan ja oppimaan uutta kestävistä ruokajärjestelmistä. Paikalle saapuu myös paikallisia pientuottajia esittelemään toimintaa ja tuotteitaan. Hallin käytävillä tarjolla myös lähiruokamaistiaisia.

Lähellä! -tapahtuman aikana kauppiaita ja asiantuntijoita haastattelee Savusuolaa-blogista tuttu tamperelainen ruokavaikuttaja Janica Brander.

Kestävien ruokajärjestelmien asiantuntijat Ekokumppaneilta ja AhlmanEdusta jakavat tietoa kestävästä ruoasta, planetaarisesta ruokavaliosta sekä Pirkanmaan lähiruokatarjonnasta FUSILLI-hankkeen puodissa, Hallituskadun sisäänkäynnin luona.

Tapahtuma on tuotettu yhteistyössä kestävää ruokajärjestelmää edistävän FUSILLI-hankkeen sekä Tampereen kaupungin Hiilineutraaleja tekoja kehitysohjelman kanssa. Kuva: Visit Tampere / Laura Vanzo

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

01 huhti 2023
Vanhentunut!

Aika

09:00 - 18:00

Sijainti

Tampereen Kauppahalli