SWAP! 2022

Varaa päivä kalenteriisi: SWAP! järjestetään taas maaliskuussa, sunnuntaina 27.3.2022 klo 11–17 Tampereella Tullikamarin Pakkahuoneella ja Klubilla.

Ilmainen kirppis – siis mitä?

SWAP!:ssa raha ei vaihda omistajaa – vain vaatteet. Tapahtuman sydän on suuri vaatteidenvaihtoalue, jossa pääsee tekemään maksuttomia vaatehankintoja omia tarpeettomaksi jääneitä vaatteita vastaan. Tuo siis vaate tullessasi ja vie mieleinen uusi vaate mennessäsi. As simple as that! Vaatteiden vaihdanta tapahtuu kassoilla, joissa maksuvälineenä käy SWAP!-seteli. Seteleitä saa vaatteita tuodessaan yhden per tuotu vaate tai asuste. Vastaavasti yhdellä setelillä voi “ostaa” yhden vaatteen tai asusteen. Seteleitä voi saada ja käyttää maksimissaan 10 kpl/asiakas, kaikki kävijät saavat maksutta kolme seteliä. Huom! Kaikki aiemmissa tapahtumissa saadut SWAP!-setelit ovat käypää valuuttaa myös kaikissa tulevissa SWAP!-tapahtumissa.

Järjestämme mahdollisesti myös vaatteiden ennakkovastaanottopisteen syksyllä ennen varsinaista tapahtumaa. Kerromme siitä lisää myöhemmin tällä tapahtumasivulla.

Tapahtuman järjestää Ekokumppanit yhteistyössä Pirkanmaan Jätehuollon kanssa.

Haluatko mukaan näytteilleasettajaksi tai pitämään workshoppia? Lisätietoja tapahtumasta ja yhteistyöpyynnöt: sanni.kouhi@tampere.fi.

Päivämäärä

27 Mar 2022

Aika

11:00 - 17:00

Sijainti

@ Pakkahuone, Tampere
Tullikamari, Tullikamarin aukio, Tampere, Finland

Järjestäjä

Ekokumppanit
Puhelin
+358 40 806 2617
Sähköposti
info@ekokumppanit.fi
Verkkosivu
https://ekokumppanit.fi