PERUTTU: SWAP! -vaatteidenvaihtotapahtuma

Tapahtuma on peruttu koronavirusepidemian vuoksi.

Suursuosion saavuttanut vaatteidenvaihtotapahtuma SWAP! tulee taas! Luvassa ilmaisen kirppiksen lisäksi mielenkiintoisia puheenvuoroja ja workshop-alue.

Ilmainen kirppis – siis mitä?

SWAP!:ssa raha ei vaihda omistajaa – vain vaatteet. Tapahtuman sydän on suuri vaatteidenvaihtoalue, jossa pääsee tekemään maksuttomia vaatehankintoja omia tarpeettomaksi jääneitä vaatteita vastaan. Tuo siis vaate tullessasi ja vie mieleinen uusi vaate mennessäsi. As simple as that!

Vaatteiden vaihdanta tapahtuu kassoilla, joissa maksuvälineenä käy SWAP!-seteli. Seteleitä saa vaatteita tuodessaan yhden per tuotu vaate tai asuste. Vastaavasti yhdellä setelillä voi ”ostaa” yhden vaatteen tai asusteen. Seteleitä voi saada ja käyttää maksimissaan 10 kpl. Jokainen kävijä saa maksutta kolme SWAP!-seteliä, joten tapahtumassa voi tehdä löytöjä, vaikka vaatekaapista ei juuri nyt löytyisi swapattavia vaatteita. Vaatteidenvaihtoalueella on vaihdettavia vaatteita heti sunnuntaina klo 11 alkaen ja vaatteita tulee lisää päivän mittaan jatkuvasti. Valikoima vaihtelee koko ajan – tapahtumassa kannattaa siis poiketa useammankin kerran.

Tuo vaihdettavat vaatteesi meille jo ennakkoon! SWAP! // Vaatteiden ennakkovastaanottopiste 8.3.2020 -tapahtumassa otetaan vastaan hyväkuntoisia vaatteita, asusteita ja kenkiä viikkoa ennen virallista SWAP!-tapahtumaa sunnuntaina 8.3.2020 klo 10-14. Paikkana Ympäristötietokeskus Moreenia (Valssipadonraitti 3, patosilta).

The event is finished.

Päivämäärä

15 maalis 2020
Expired!

Aika

11:00 - 17:00

Sijainti

@ Pakkahuone, Tampere
Tullikamari, Tullikamarin aukio, Tampere, Finland

Järjestäjä

Ekokumppanit
Puhelin
+358 40 806 2617
Sähköposti
info@ekokumppanit.fi
Verkkosivu
https://ekokumppanit.fi