ek-logo_final

Sukupolvelta toiselle.

Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin

Tammelantorin Ympäristötori 2022

Odotettu Tammelantorin Ympäristötori tulee jälleen – maanantaina 6.6.2022 klo 16–19!

Perinteinen alkukesän tapahtuma kokoaa yhteen pirkanmaalaisia osaajia, niin yrityksiä, yhdistyksiä, hankkeita kuin kuitakin toimijoita, joiden punaisena lankana on kestävän kehityksen edistäminen.

Livemusiikki raikaa koko tapahtuman ajan

  • klo 16.00 Helmi Valkee
  • klo 16.30 MARA
  • klo 17.05 Mansesteri
  • klo 18.00 Heikki Salo

Ekokumppanien Tavaranvaihtotori

Tuo tullessas, vie mennessäs! Voit tuoda tavaranvaihtopöydille itsellesi tarpeettomia (hyväkuntoisia) tavaroita. Voit tehdä tarpeellisia löytöjä, vaikka et toisi mukanasi mitään.

Korjauskuja

Korjauskujalla mukana ovat Syksynsuutari Oy / Tuonenkielo, Pyörähuolto Tre Cycle, Viialan Fillari, MEA upcycle studio, Sikaihana, Pii-Kettilä Oy, Verhoomo Mööpelivaatturi ja Ekotekevä.

Torilla mukana

Torilla mukana ovat Ekokumppanit Oy, Pirkanmaan Jätehuolto Oy, Repe, Romu & Riepu, KIRI-hanke, Ranen energianeuvontapiste, Tampereen kaupunki, Unnaslahden puutarha ja lammastila, Käymäläseura Huussi ry, Osuuskunta Luonto&Keruu, AhlmanEdun luonto- ja ympäristöalan opiskelijat ja Luonnonperintösäätiö, Tampereen nuorisovaltuusto, Nextiili ry, KIERTO-hanke, BCensemble, Luonnonsuojeluliitto Tampere, Villi Vyöhyke ry, Tampereen luontokoulu Korento, Luonto-Liiton Hämeen piiri, Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys, Tampereen polkupyöräilijät ry, Tampereen ev.lut. seurakunnat.

Syötävää & juotavaa

Ruokaa ja juomaa tarjoavat mm. Etappi ry:n Luontopolkua eteenpäin -työpajan Pettuletut, Tapolan mustamakkarabaari ja Amin herkku.

Tapahtuman järjestää Ekokumppanit Oy yhteistyössä Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!

Tammelantorin Ympäristötori 2022 Facebookissa

”Tammelantorin Ympäristötori kokoaa pirkanmaalaiset ympäristötoimijat yhteen livemusiikin säestämänä” -tiedote Ekokumppanien verkkosivuilla

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

06 kesä 2022
Vanhentunut!

Aika

16:00 - 19:00

Sijainti

Tammelantori
Tammelantori, Tampere, Finland

Järjestäjä

Ekokumppanit
Puhelin
+358 40 806 2617
Sähköposti
if.tinappmukoke@ofni
Verkkosivu
https://ekokumppanit.fi

Muut järjestäjät

Pirkanmaan Jätehuolto Oy
Verkkosivu
https://pjhoy.fi/