ek-logo_final

Sukupolvelta toiselle.

Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin

Uutta valoa Hiedanrannassa -ulkoilmatapahtuma

Tervetuloa viettämään iloista iltaa Hiedanrannan taivaan alle! Hiedanrannan talvitapahtumassa valaistaan Hiedanrannan loistavaa tulevaisuutta. Vapaa pääsy!

Ohjelmassa:
  • Hiedanrannan Kehitys Oy:n uusi toimitusjohtaja Mikko Leinonen esittäytyy
  • Viime syksynä järjestetyn energiataideteoskilpailun voittotyö heijastetaan ensimmäistä kertaa tehdasrakennuksen julkisivuun. Hiedanrannan kestävyystavoitteita tuodaan näkyväksi taiteen keinoin heijastamalla tulevan aurinkopaneelin kuvitus.
  • Korjatun Jukolan yläkerrassa Tampereen yliopisto esittelee tulevaa toimintaansa Hiedanrannassa. Samalla voi tutustua alakerran näyttelytilaan, jossa kerrotaan Hiedanrannan historiasta, nykytilasta ja tulevaisuudesta. Alakerrassa esitellään myös Hiedanrannan kaavoituksen ja raitiotien suunnitelmia.
  • Jukolan naapurissa on Hiedanrannan Paja, jossa pääsee tutustumaan käsityöläisten yhteisöön ja heidän toimintaansa. Ehkäpä sieltä löytyyy myös kotiinviemisiä!
  • Tutustumista Hiedanrantaan uudistetun 3D-mobiiliopastuksen avulla. Helppokäyttöisessä mobiilioppaassa on monta mielenkiintoista kohdetta, niin historiaa, kun nykyaikaakin.
  • Tapahtumassa ei tarvitse olla tyhjällä mahalla tai kuivalla suulla, sillä paikalla on ostettavissa erilaista pikkupurtavaa
  • Klo 18 helmikuun pimeää iltaa valaisee sirkustaiteilija Henna Matanuskan kuuma tulishow
Saapuminen

Osoite: Tehdaskartanonkatu 28-36
Suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla liikennevälineillä, pyörän tai jalan. Hiedanrantaan kulkevia bussilinjoja ovat 3, 14, 21, 28, 36, 71, 80 ja 85. Kävelymatka bussipysäkiltä tapahtuma-alueelle on noin 800 metriä. Parkkipaikkoja on alueella rajoitettu määrä Tehdaskartanonkadun varrella.

Esteettömyys

Tapahtuma-alueella on esteettömiä vessoja ja ulkona oleviin ohjelmanumeroihin sekä ruokakojuille on esteetön pääsy. Jukolan ensimmäiseen kerrokseen pääsee pyörätuolilla ja pyörillä varustetulla kävelytelineellä. Hiedanrannan Paja ei valitettavasti ole esteetön. Tapahtuman alue maasto on pääosin asvalttia, ja kulkureitit ovat tasaisia sora- ja asvalttiteitä.

Muutokset ovat mahdollisia.

Tule viettämään kivaa iltaa kanssamme Hiedanrantaan!

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

13 helmi 2020
Vanhentunut!

Aika

17:00 - 19:00

Sijainti

Hiedanranta
Tehdaskartanonkatu 38, Tampere, Finland

Järjestäjä

Ekokumppanit
Puhelin
+358 40 806 2617
Sähköposti
if.tinappmukoke@ofni
Verkkosivu
https://ekokumppanit.fi