Työ ja yrityspalvelut-vihreän siirtymän vauhdittajana

Webinaari: Työ- ja yrityspalvelut vihreän siirtymän vauhdittajana – ilmoittaudu mukaan

Ilmastonmuutos ja vihreä siirtymä vaikuttavat työelämään ja työmarkkinoihin. Vihreä siirtymä edellyttää osaamisen kehittämistä, koulutusta ja ohjausta. Ilmastokriisi ja kiihtyvä luontokato vaativat nopeaa siirtymistä kestävään talousjärjestelmään eli kiertotalouteen. Kiertotalous tulee muuttamaan yritysten liiketoimintamalleja perustavalla tavalla ja sitä myötä myös työelämää: uusia työpaikkoja syntyy, töitä katoaa ja monien töiden sisältö muuttuu. Tähän haasteeseen täytyy tulevaisuudessa myös työllisyys- ja yrityspalveluiden osata vastata.

Tilaisuudessa kuullaan, miten vihreän siirtymä vaikuttaa työelämään ja työelämän osaamistarpeisiin ja sitä kautta tarjottaviin palveluihin. Tavoitteena on kannustaa osallistujia vaikuttamaan julkisiin palveluihin ja kehittämään niitä siten, että palvelut tukevat kuntien hiilineutraalisuustavoitteita ja kiertotalousyhteiskuntaan siirtymistä.

Tilaisuus on suunnattu kuntien työllisyys- ja yrityspalvelujen sekä oppilaitosten johdolle ja henkilöstölle, kuntapäättäjille, asiantuntijoille, palveluntuottajille, työllistäville yhdistyksille ja kiertotaloushankkeille.

Tilaisuuden juontaa Maisteri Simo Frangén. Tervetuloa webinaariin kuulemaan aiheesta lisää!

Ilmoittaudu 9.1.2023 mennessä e-lomakkeella. Lähetämme Teams-linkin kaikille ilmoittautuneille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tilaisuuden järjestää Tampereen kaupungin työllisyys- ja yrityspalveluiden koordinoima KIERTO-hanke.

Tapahtuma on päättynyt.

Päivämäärä

11 tammi 2023
Vanhentunut!

Aika

09:00 - 12:00

Sijainti

@ Teams