Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen Yritys -merkin Ekokumppanit Oy:lle

ekokumppanit_yritys_bg

Ekokumppanit Oy:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Ekokumppanit Oy on Tampereen kaupunkikonserniin kuuluva, voittoa tavoittelematon kestävän kehityksen asiantuntijaorganisaatio, joka toimii kestävämmän tulevaisuuden puolesta tavoitteenaan auttaa kunnallisia toimijoita, yrityksiä, kolmannen sektorin toimijoita sekä kuluttajia muuttamaan toimintatapojaan aiempaa kestävämmäksi. Ekokumppanit tarjoaa tukea ja palveluita mm. energia- ja resurssitehokkuuteen, kiertotalouteen, kestävään liikkumiseen ja vastuullisuusviestintään liittyen järjestämällä tapahtumia, kampanjoita ja neuvontaa sekä toteuttamalla ja ylläpitämällä pyöräily- ja retkeilyreitistöjä.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

– Suomalaisen Työn Liitto on tunnettu ja arvostettu kotimainen toimija ja koska meidän toimintamme on mitä suuremmissa määrin yhteiskunnalliseen hyvään tähtäävää, olemme luonnollisesti innoissamme siitä, että pääsemme jatkossa tekemään toimintamme arvot ja tavoitteet entistäkin näkyvämmäksi Yhteiskunnallinen Yritys -merkin avulla, iloitsee Ekokumppanit Oy:n viestintäpäällikkö Carl Willandt.

– Ekokumppanit Oy:n toiminta perustuu yhteiskunnallisen hyvän tuottamiseen. Sen tehtävänä on toimia suunnannäyttäjänä kestävän tulevaisuuden puolesta. Tätä ovat esim. retkeily- ja pyöräilyreittien toteuttaminen ja ylläpitäminen, maksuttoman energianeuvonnan tarjoaminen kuluttajille, erilaisten kiertotaloustapahtumien ja kampanjoiden toteuttaminen sekä aktiivinen ja monipuolinen viestintä kestävämpien toiminta- ja elintapojen edistämiseksi, kertoo markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

Lisätietoja

carl_palvelut

Carl Willandt

Viestintäpäällikkö

Ekokumppanit Oy

Lisää

Tiedotteita