ek-logo_final

Sukupolvelta toiselle.

Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin

Toukokuun EkoLive toteutetaan livelähetyksenä!

ekolive_retkipyöräily
Carl Willandt

Kevät on todellakin tulossa. Auringon lämpö tuntuu kasvoilla, hetkeä myöhemmin lumikuuro yllättää. Hiekoitushiekat on siivottu kaduilta ja pyöräily alkaa tuntua taas varteenotettavalta ajatukselta myös meille ei-himofillaristeille. Vaikka monet merkit ovatkin tuttuja, on tämä kevät kuitenkin erilainen kuin aikaisemmat.

Koronavirusepidemia laittoi lähes kaikki kevään ja kesän suunnitelmat uusiksi, myös EkoLiven osalta. Upeasti helmikuussa Otso Sillanaukeen johdolla, yhteistyössä G Livelabin ja Pirkanmaan Jätehuollon kanssa startattu tapahtumakonseptimme ehti tuskin kokeilla siipiään, kun jouduimme jo perumaan kaksi seuraavaa tapahtumaamme.

Toukokuussakaan emme vielä uskalla kutsua teitä G Livelabiin keskustelemaan kanssamme, mutta kolmatta tapahtumaa emme kuitenkaan aio kokonaan perua. Päinvastoin, toivotamme kaikki tervetulleeksi seuraamaan historian ensimmäistä EkoLive Talk Show’ta Ekokumppanien Facebook-sivulle!

Ja koska kyseessä on nimenomaan EkoLive, pääsette luonnollisesti seuraamaan keskustelua ja osallistumaan siihen suorassa lähetyksessä Facebook Livessä.

Livelähetys toteutetaan tiistaina 12.5., eli toukokuun EkoLive-tapahtuman alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Keskustelun aiheena on rento retkipyöräily ja lähetyksessä tullaankin käymään läpi niin Tampereen lähialueiden olemassa olevia pyöräilymahdollisuuksia kuin vasta suunnitteilla olevia, täysin uusia lähimatkailukohteita.

Asiantuntijoina keskustelussa mukana ovat Pyhä-Näsi pyöräilyverkoston kehittämisestä ja ylläpidosta vastaava Hanna Eronen sekä lukuisia Pirkanmaan pyöräilyhankkeita käyntiin polkaissut Olli Vakkala, joka vie meidät livenä (pienin teknisin varauksin) tutustumaan Pyhäjärven rantoja kiertävän Maisemareitin salaisiin helmiin, tietenkin oman pyöränsä selästä käsin. Lähetyksessä luvassa myös Pyhä-Näsin vuoden 2020 reittikartan sekä pyöräretkihaasteen julkaisu, joten tätä show’ta ei kannata missata!

Lisää

Ekolive blogeja