Projektipäällikkö

Ekokumppanit Oy hakee älykkäästä asumisesta kiinnostunutta

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

6Aika Energiaviisaat kaupungit (EKAT) -hankkeeseen.

Onko Sinulla kokemusta palvelumuotoilusta sekä rakennusten energiaratkaisuiden tuntemusta? Entä haluaisitko olla mukana kehittämässä moderneja, esineiden internetiä innovatiivisesti hyödyntäviä tapoja ohjata energian käyttöä nykyistä älykkäämmin ja lisätä uusiutuvaa energiantuotantoa?

Haemme nyt projektipäällikköä Suomen kuuden suurimman kaupungin yhteiseen hankkeeseen vastaamaan Ekokumppaneiden osatoteutuksesta, jossa kehitämme uutta älytalokonseptia yhdessä Tampereen Vuokratalosäätiön kanssa. Lisäksi projektipäällikkö vastaa yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa myös koko hankkeen koordinoinnista sekä yhteisten tapahtumien ja sisäisen ja ulkoisen viestinnän järjestämisestä.

Hakijalta odotamme

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • palvelumuotoiluosaamista ja -kokemusta
  • kokemusta energia- ja/tai rakennusalan kehittämistehtävistä
  • kokemusta tietojärjestelmistä, niiden rajapinnoista ja datan yhdistämisestä sekä analysoinnista

Lisäksi tehtävässä vaaditaan projektiosaamista, strategista ja ratkaisulähtöistä toimintatapaa, yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Tehtävä on määräaikainen alkaen 1.8.2018 ja päättyen hankkeen päättyessä 31.12.2020.

Jos tunnistat itsesi, täytä hakemus jo tänään tai viimeistään sunnuntaina 24.6.2018 ja tule mukaan luomaan parempaa huomista!

Hakulomake

Lisätietoja tehtävästä antaa Ekokumppanit Oy:n toimitusjohtaja Suvi Holm, 040 707 4099, etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Ekokumppanit Oy on Tampereen kaupungin voittoa tavoittelematon tytäryhtiö, joka kehittää ja toteuttaa kestävän kehityksen vastuullisia toimintamalleja.