Julkaistu

Kintulammin ylläpitäjät Vuoden Retkikohde 2020 -palkinnon kanssa

Vuoden Retkikohde 2020

Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualue valittiin keväällä 2020 Vuoden Retkikohteeksi.

Teksti Carl Willandt

Kuva Carl Willandt

Kintulammin retkeily- ja luonnonsuojelualue valittiin keväällä 2020 Vuoden Retkikohteeksi kuuden finalistin joukosta. Kilpailun teemana oli tällä kertaa ympäristömyönteisyys ja voittaja ratkesi perinteiseen tapaan yleisöäänestyksellä. Kintulammi kahmi kaikkien finalistien keräämistä noin 5 000 äänestä peräti 38 prosenttia.

Kintulammin alueen kehittämisestä ja ylläpidosta vastaava Petri Mäkelä Ekokumppaneista oli luonnollisesti ratketa riemusta tuloksen kuultuaan.

 

– Äänestystulos on ennen kaikkea suuri kiitos ja upeaa palautetta Kintulammin eteen viime vuosina tehdystä työstä, Mäkelä iloitsi. – Vuoden Retkikohden on tunnettu kilpailu ja voitolla on varmasti positiivinen vaikutus myös Kintulammin kansalliseen tunnettuuteen ja sitä kautta alueen kävijämääriin.

Maineen ja kunnian lisäksi Kintulammi palkittiin Suomen Messusäätiön 5 000 euron stipendillä, joka tulee käyttää alueen kehittämiseen.

Stipendi menikin heti käyttöön; sillä hankittiin puuhaketta, jolla vahvistettiin alueen polkujen pohjia, jotta polut kestävät alueen alati kasvavat kävijämäärät.

– Oikein käytettynä hake takaa poluille pitkospuihin verrattavan kestävyyden vuosien ajaksi, Mäkelä kertoo tyytyväisenä.

 

Lisää

Ajankohtaisia uutisia

Yhteystiedot

ekokumppanit_logo_2019_vaaka_color_txtwhite_shadow

Ekokumppanit Oy

Valssipadonraitti 3
33100 Tampere

PL 487
33101 Tampere

info@ekokumppanit.fi
+358 40 806 2617

Sivuston kuvat: Visit Tampere: Laura Vanzo, pexels.com