Ylennyksen syksy

art-ball-blur-235615

Keväällä 2018 käynnistynyt Ylennys-hanke on edennyt viimeiselle suoralle. Ensimmäisen osallistujaryhmän teemakoulutukset ja seminaari on jo pidetty ja kaikilla tämän ryhmän osallistujilla ympäristöohjelma on valmis.

Syksyn aikana järjestämme vielä aamukahvitilaisuudet syys-, loka- ja marraskuussa. Ensimmäisten aamukahvien aiheena 10.9. on ympäristöjärjestelmien auditointi. Ekokompassi on käytössä jo 200 toimipaikassa ja sen valitsivat myös kaikki Ylennyksen ensimmäisen ryhmän osallistujat. Asiantuntijoina paikalla ympäristövastaava Ville Heinilä, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy:stä (Ekokompassi) ja myyntipäällikkö Timo Halttula, Kiwa Inspecta (ISO 14001)

Lokakuussa palataan kerran aiemminkin esillä olleeseen tärkeään teemaan eli ympäristölainsäädäntöön. Yrityksiä koskevia vaatimuksia tulee monesta suunnasta ja lisäksi ne muuttuvat jatkuvasti. Ajantasainen tieto on ratkaisevan tärkeää! Tästä aiheesta enemmän aamukahvitilaisuudessa 8.10., missä asiantuntijoina ovat Kari Rinkinen, Sales & Marketing Manager, LAWLY ja Tampereen kaupungin ympäristönsuojelupäällikkö Harri Willberg

Päätösseminaarin päivä on tiistai 26.11.2019 ja paikkana Tampere-talo, jolle ympäristövastuullisuus on yksi tärkeimmistä toimintaa ohjaavista arvoista. Tilaisuuden tarkempi ohjelma päivittyy lähiaikoina mutta laita päivä jo nyt kalenteriisi!

Lisää

Ajankohtaista luettavaa