Yritysten liiketoiminnan ja osaamisen edistäminen ympäristöjärjestelmällä (YLENNYS) -hanke

Ylennys eli Yritysten liiketoiminnan ja osaamisen edistäminen ympäristöjärjestelmällä -hanke on käynnistynyt huhtikuussa 2018. Hankkeen tavoitteena on helpottaa ympäristöjärjestelmien käyttöönottoa erityisesti pk-yrityksissä ja tapahtumissa.

Kenelle

Tampereen seutukunnan pk-yrityksille ja tapahtumille, jotka haluavat rakentaa ympäristöjärjestelmän.

Miksi

Kilpailukyvyn ja imagon parantamiseksi, energian- ja vedenkulutuksen vähentämiseksi, sidosryhmien ja henkilökunnan tyytyväisyyden takaamiseksi ja ympäristön huomioimiseksi. Hankkeeseen osallistumalla yritys saa valmiuden ottaa käyttöön ympäristöjärjestelmän.

Hanke tarjoaa

• Viisi puolen/koko päivän mittaista koulutusta, joista kolme kaikille yhteistä ja kaksi valinnaista. Koulutuksista vastaa Suomen Ympäristöopisto SYKLI ja ne järjestetään pääsääntöisesti Tampereella. Osa koulutuksista voidaan järjestää verkossa.
• 1-3 neuvontakäyntiä
• Syklin kouluttajan vierailu yrityksessä tai tapahtumajärjestäjän luona
• Tarvittaessa asiantuntijapalveluita erityisiin ongelma- tai kehityskohteisiin
• Erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia verkostoitua muiden mukana olevien yritysten ja tapahtumien sekä viranomaisten ja asiantuntijoiden kanssa.

Milloin

Ensimmäinen ryhmä aloittaa elokuussa 2018 ja toinen tammikuussa 2019. Muut tilaisuudet käynnistyvät syksyllä 2018. Neuvontakäyntien ajankohdat sovitaan jokaisen osallistujan kanssa erikseen. Koulutuksiin voi osallistua yrityksestä 1-3 henkilöä samalla osallistumismaksulla.

Kustannukset

Osallistumismaksu on 1 500 euroa (alv 0 %).

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Mari Tolppa
Projektipäällikkö
Ekokumppanit Oy
mari.tolppa@tampere.fi
044 423 5790

 

Rekisteriseloste – osallistujat

Rekisteriseloste – koulutukset