ek-logo_final

Sukupolvelta toiselle.

Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin

Me yrityksenä

Ekokumppanit Oy tuottaa Tampereen seudulla tiedotus-, neuvonta-, koulutus- ja asiantuntijapalveluja, joilla edistetään kestävän kehityksen mukaista elämäntapaa ja yritystoimintaa.

Kansainvälisestikin ainutlaatuinen ekokumppanuustoiminta käynnistettiin Pirkanmaalla vuonna 2003, jolloin Tampereen kaupunki liikelaitoksineen yhdessä Pirkanmaan Jätehuolto Oy:n kanssa perusti Ekokumppanit Oy:n. Yhtiön kolmantena omistajana on vuoden 2009 alusta ollut Tampereen Sähkölaitos Oy. Kuulumme eurooppalaiseen energiatoimistojen verkostoon.

Strategia ja toiminta 2023

Missio

Toimimme kestävän tulevaisuuden puolesta.

Visio

Olemme johtava kestävän kehityksen asiantuntija ja suunnannäyttäjä, joka antaa nykyisille sukupolville merkityksen ja tuleville mahdollisuuden.

Asiakaslupaus

Sukupolvelta toiselle.

Tasa-arvo

Ekokumppanit Oy on vastuullinen työnantaja, joka kohtelee työntekijöitään asiallisesti ja tasa-arvoisesti. Yhtiön periaatteet on kirjattu julkiseen tasa-arvosuunnitelmaan, johon voi tutustua täällä:

Mistä meidät löytää?

Ekokumppanit toimii Tampellassa, Tampereen ydinkeskustassa, Tammerkosken kansallismaisemassa. Käyntiosoitteemme on Kelloportinkatu 1 B, 33100 Tampere.

Saavut meille helpoiten kävellen, pyöräillen tai Tampereen joukkoliikenteen busseilla Finlaysonin pysäkeiltä tai Lapintien pysäkeiltä

Hallitus

Tampereen kaupunki

Henri Backman

Hallituksen puheenjohtaja

Tampereen kaupunki

Harri Kallio

Tampereen kaupunki

Joanna Leino

Tampereen Sähkölaitos Oy

Jukka Joronen

Pirkanmaan Jätehuolto Oy

Pasi Muurinen