Rekrytointi

Ilmoitamme tällä sivulla käynnissä olevista rekrytoinneistamme.
Voit kuitenkin koska tahansa hakea Ekokumppaneille töihin tai harjoitteluun sivun alareunan hakemuslomakkeella.

Avoin työpaikka: Viestintäasiantuntija

Hakuaika 12.–23.10.2022

Sykkiikö sydämesi kestävän kehityksen edistämiselle ja aidosti vaikuttavalle viestinnälle? Hallitsetko sosiaalisen median eri kanavat, some-markkinoinnin koukerot ja pidät hyppysissäsi isojenkin tapahtumien tuotanto- ja markkinointilangat?

Ekokumppanit Oy on Tampereen kaupunkikonserniin kuuluva kestävän kehityksen asiantuntijaorganisaatio, jonka tarkoituksena on tehdä työtä kestävän tulevaisuuden puolesta. Nyt etsimme joukkoomme kokenutta viestintäasiantuntijaa vanhempainvapaan sijaisuuden ajaksi.

Viestintäasiantuntijan tehtävässä vastaat Ekokumppaneiden sosiaalisen median kanavien hallinnasta, sponsoroidusta somemarkkinoinnista (Meta, LinkedIn) sekä hybridi- ja yleisötapahtumien tuotannosta ja markkinoinnista. Myös sisällöntuotanto eri kanaviin on viestintäasiantuntijan arkipäivää: koukuttavat copyt ovat sinun juttusi niin somesisällöissä, videoissa kuin julisteidenkin tekstisisällöissä. Graafista osaamista emme sinulta edellytä, mutta hyvä visuaalinen silmä on varmasti työssä eduksi.

Hakijalta odotamme:

  • Aikaisempaa työkokemusta viestintä- tai markkinointitehtävistä, erityisesti sosiaalisen median parista.
  • Vahvaa näkemystä viestinnän erilaisten keinojen ja kanavien hyödyntämisestä.
  • Erinomaista suomen kielen kirjallista taitoa.

Tarjoamme sinulle:

  • Mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa viestintäosaamistasi mielenkiintoisten ja monipuolisten kestävän kehityksen teemojen parissa, kestävän tulevaisuuden puolesta.
  • Joustavat etätyömahdollisuudet ja viihtyisät toimistotilat Tammerkosken kansallismaiseman äärellä.
  • Viestintätiimin ja koko muun yrityksen vankan tuen sekä huiput työkaverit!

Lisätietoja tehtävästä:

Tehtävä on kokoaikainen ja työsopimus solmitaan vanhempainvapaan sijaisuuden ajaksi (ainakin 30.9.2023 asti). Työsuhteen lopullinen kesto määräytyy kuitenkin viestintäasiantuntijamme vanhempainvapaan mukaan. Työsuhde alkaa marras-joulukuun vaihteessa (tarkempi ajankohta sovitaan tehtävään valitun henkilön kanssa). Työsuhde alkaa marras-joulukuun vaihteessa (tarkempi ajankohta sovitaan tehtävään valitun henkilön kanssa).

Lisätietoja tehtävästä antaa Ekokumppanit Oy:n viestintäpäällikkö Carl Willandt (if.erepmat@tdnalliw.lrac/040 806 3414).

Näin haet tehtävää:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si viimeistään 23.10.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen if.erepmat@tdnalliw.lrac. Kerrothan hakemuksessasi palkkatoiveesi ja ajankohdan, milloin pystyisit aloittamaan tehtävässä. Voit myös halutessasi lisätä hakemuksesi liitteeksi työnäytteet aiemmista töistäsi.

Ekokumppanit Oy etsii

Energianeuvojaa

tekemään töitä kestävän tulevaisuuden puolesta.

Ekokumppanit Oy on Tampereen kaupunkikonserniin kuuluva kestävän kehityksen asiantuntijayritys, joka tuottaa monipuolisia palveluita kunnille, yrityksille ja yksityisille tahoille. Olemme tiivis työyhteisö, jossa jokainen työntekijä pääsee työskentelemään omien vahvuuksiensa kautta ja osallistumaan yrityksemme toiminnan kehittämiseen.

Nyt haemme energiatiimiimme asiakaspalveluhenkistä huipputyyppiä, joka tuntee talotekniikkaa, ymmärtää pientalojen ja taloyhtiöiden energiatehokkuuden päälle ja osaa kaiken lisäksi vielä viestiäkin energia-asioista selkeästi ja mukaansatempaavasti.

Energianeuvojan tärkeimmät työtehtävät ovat Ekokumppanit Oy:n energiatiimin palvelujen ja toiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Lisäksi energianeuvoja vastaa Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen energianeuvontatoimenpiteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta niin kuntien ja yritysten kuin taloyhtiöiden ja pientalojen omistajien tarpeet ja toiveet huomioiden.

Energianeuvojan työsuhde on määräaikainen 31.12.2021 asti.

Mikäli olet kiinnostunut energianeuvojan tehtävästä ja haluaisit liittyä Ekokumppanien iloiseen joukkoon, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 31.1.2021 osoitteeseen if.tinappmukoke@ofni.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ekokumppanit Oy:n toimitusjohtaja Suvi Holm, p. 040 704 4099

Hae avoimella hakemuksella

Harjoittelijat HUOM!

Kesäksi meille ei kannata hakea harjoitteluun, sillä olemme heinäkuun käytännössä kiinni.
Harjoittelupaikkaa hakieassasi mieti jo valmiiksi, mihin toimintaamme tai projektiimme osaamisesi soveltuisi.
Kerro osaamisestasi selkeästi ja tiiviisti – pelkkä kiinnostus ympäristöä tai luontoa kohtaan ei riitä.

Jätä avoin hakemus