ek-logo_final

Sukupolvelta toiselle.

Ratkaisuja kestävän kehityksen haasteisiin

Rekrytointi

Ilmoitamme tällä sivulla käynnissä olevista rekrytoinneistamme.
Voit kuitenkin koska tahansa hakea Ekokumppaneille töihin tai harjoitteluun sivun alareunan hakemuslomakkeella.

Avoin työpaikka: kiertotalouden projektiasiantuntija

Hakuaika 18.–31.8.2023

Ekokumppanit Oy on Tampereen kaupunkikonserniin kuuluva asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa kestävän kehityksen mukaista elämäntapaa ja yritystoimintaa edistäviä tiedotus-, neuvonta-, koulutus- ja asiantuntijapalveluja.
 
Haemme nyt palvelukseemme kiertotalouden projektiasiantuntijaa vuoden 2023 alussa perustetun Kiertotalous Pirkanmaa -kiertotalouden maakunnallisen kehittämiskeskuksen tehtäviin.
 
Kiertotalouden maakunnallisen kehittämiskeskuksen tavoitteena on auttaa kiertotaloudesta kiinnostuneita pirkanmaalaisia kuntia ja yrityksiä ottamaan onnistuneita askeleita kohti kiertotaloutta. Autamme erityisesti kuntia kolmessa alueellisesta kärkiteemassa rakennetun ympäristön (katu- ja maarakentaminen sekä talonrakentaminen) ja teollisten symbioosien osalta tarjoten kunnille konkreettista apua kiertotaloustoiminnan kehittämiseen (mm. tontinluovutus ja hankinnat). Tavoitteenamme on valjastaa julkisen sektorin ja paikallisten yritysten voimat maakunnallisen vaikuttavuuden ja yritysten kaupallisen menestyksen eteen ja luoda yhdessä alueelle kiertotalouden systeeminen muutos. Lisätietoa kehittämiskeskuksesta ja sen palveluista kunnille ja yrityksille löytyy osoitteesta www.kiertotalouspirkanmaa.fi
 
Ekokumppanit on saanut Pirkanmaan liitolta kaksivuotisen EAKR-rahoituksen (1.4.2023-1.4.2025) maakunnallisen julkis-yksityisen kiertotalouden toimintamallin kehittämiseen. Haemme hankkeeseen koko-aikaista projektiasiantuntijaa kiertotalouden kehittämistehtäviin. Hankkeessa toimii myös 80 % vanhempi asiantuntija / projektipäällikkö ja 40 % viestijä.
 

Projektiasiantuntijan tehtävät:

 • Kiertotalous Pirkanmaan toimenpiteiden kehittäminen ja implementointi kunnille ja yrityksille
 • Hankkeen kärkiteemakohtaisten toimenpiteiden ja yhteistyön organisointi niin katu- ja maarakentamisen, talonrakentamisen kuin paikallisen teollisuuden testaamisessa ja validoinnissa
 • Tapahtumien, työpajojen ja ohjausryhmän kokousten koordinointi ja järjestäminen
 • Mittariston kehittämiseen osallistuminen kärkiteemoittain
 • Sidosryhmäyhteistyön koordinointi (erit. korkeakoulut ja asiantuntijaorganisaatiot)
 • Viestintäsisältöjen suunnitteluun osallistuminen

Hakijalta toivomme

 • Asiantuntemusta kiertotalouden mukaisesta kehittämisestä erityisesti teollisten symbioosien ja/tai talonrakentamisen teemoissa
 • Ymmärrystä kuntien toimintaympäristöstä ja kokemusta yritysten kanssa toimimisesta
 • Positiivista ja innostunutta otetta yhteiskehittämiseen kuntien ja yritysten kanssa
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja erinomaista kykyä toimia tiimin jäsenenä
 • Analyyttista otetta ja osaamista uuden toimintamallin tuotteistamisessa

Me tarjoamme Sinulle kannustavan ja innostuneen tiimin, mahdollisuuden toimia aivan uudenlaisen toimintamallin kehittämisessä, upean ja kannustavan työyhteisön, joustavat etätyömahdollisuudet sekä ammattimaiset työtilat Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevassa toimipisteessämme.

Näin haet tehtävää:

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 31.8.2023 Karoliinalle osoitteeseen if.aamnakripsuolatotreik@nenakkuut.aniilorak. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Työ alkaa mahdollisimman pian syyskuun aikana.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 31.8.2023 Karoliinalle osoitteeseen karoliina .tuukkanen @kiertotalouspirkanmaa.fi. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Työ alkaa mahdollisimman pian syyskuun aikana.

Ekokumppanit Oy etsii

Energianeuvojaa

tekemään töitä kestävän tulevaisuuden puolesta.

Ekokumppanit Oy on Tampereen kaupunkikonserniin kuuluva kestävän kehityksen asiantuntijayritys, joka tuottaa monipuolisia palveluita kunnille, yrityksille ja yksityisille tahoille. Olemme tiivis työyhteisö, jossa jokainen työntekijä pääsee työskentelemään omien vahvuuksiensa kautta ja osallistumaan yrityksemme toiminnan kehittämiseen.

Nyt haemme energiatiimiimme asiakaspalveluhenkistä huipputyyppiä, joka tuntee talotekniikkaa, ymmärtää pientalojen ja taloyhtiöiden energiatehokkuuden päälle ja osaa kaiken lisäksi vielä viestiäkin energia-asioista selkeästi ja mukaansatempaavasti.

Energianeuvojan tärkeimmät työtehtävät ovat Ekokumppanit Oy:n energiatiimin palvelujen ja toiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Lisäksi energianeuvoja vastaa Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen energianeuvontatoimenpiteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta niin kuntien ja yritysten kuin taloyhtiöiden ja pientalojen omistajien tarpeet ja toiveet huomioiden.

Energianeuvojan työsuhde on määräaikainen 31.12.2021 asti.

Mikäli olet kiinnostunut energianeuvojan tehtävästä ja haluaisit liittyä Ekokumppanien iloiseen joukkoon, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 31.1.2021 osoitteeseen if.tinappmukoke@ofni.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ekokumppanit Oy:n toimitusjohtaja Suvi Holm, p. 040 704 4099

Hae avoimella hakemuksella

Harjoittelijat HUOM!

Kesäksi meille ei kannata hakea harjoitteluun, sillä olemme heinäkuun käytännössä kiinni.
Harjoittelupaikkaa hakieassasi mieti jo valmiiksi, mihin toimintaamme tai projektiimme osaamisesi soveltuisi.
Kerro osaamisestasi selkeästi ja tiiviisti – pelkkä kiinnostus ympäristöä tai luontoa kohtaan ei riitä.

Jätä avoin hakemus