Rekrytointi

Ilmoitamme tällä sivulla käynnissä olevista rekrytoinneistamme.
Voit kuitenkin koska tahansa hakea Ekokumppaneille töihin tai harjoitteluun sivun alareunan hakemuslomakkeella.

Ekokumppanit Oy etsii

Energianeuvojaa

tekemään töitä kestävän tulevaisuuden puolesta.

Ekokumppanit Oy on Tampereen kaupunkikonserniin kuuluva kestävän kehityksen asiantuntijayritys, joka tuottaa monipuolisia palveluita kunnille, yrityksille ja yksityisille tahoille. Olemme tiivis työyhteisö, jossa jokainen työntekijä pääsee työskentelemään omien vahvuuksiensa kautta ja osallistumaan yrityksemme toiminnan kehittämiseen.

Nyt haemme energiatiimiimme asiakaspalveluhenkistä huipputyyppiä, joka tuntee talotekniikkaa, ymmärtää pientalojen ja taloyhtiöiden energiatehokkuuden päälle ja osaa kaiken lisäksi vielä viestiäkin energia-asioista selkeästi ja mukaansatempaavasti.

Energianeuvojan tärkeimmät työtehtävät ovat Ekokumppanit Oy:n energiatiimin palvelujen ja toiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Lisäksi energianeuvoja vastaa Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen energianeuvontatoimenpiteiden suunnittelusta ja toteuttamisesta niin kuntien ja yritysten kuin taloyhtiöiden ja pientalojen omistajien tarpeet ja toiveet huomioiden.

Energianeuvojan työsuhde on määräaikainen 31.12.2021 asti.

Mikäli olet kiinnostunut energianeuvojan tehtävästä ja haluaisit liittyä Ekokumppanien iloiseen joukkoon, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 31.1.2021 osoitteeseen info@ekokumppanit.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ekokumppanit Oy:n toimitusjohtaja Suvi Holm, p. 040 704 4099

Avoin työpaikka: Projektipäällikkö

Ekokumppanit Oy on Tampereen kaupunkikonserniin kuuluva kestävän kehityksen asiantuntijaorganisaatio, jonka tarkoituksena on tehdä työtä kestävän tulevaisuuden puolesta. Nyt etsimme joukkoomme kiertotaloudesta kiinnostunutta

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

Ekokumppanit Oy osallistuu kesäkuussa 2022 alkavaan, nelivuotiseen Horisontti2020-hankkeeseen, jonka tavoitteena on kehittää alueellisten demonstraatioiden avulla kiertotaloutta. Hankkeessa keskitytään muovien, maatalouden sivuvirtojen sekä sähköakkujen kiertotalouden edistämiseen laajassa sidosryhmäyhteistyössä.

Hankkeen koordinaattorina toimii Teknologian tutkimuskeskus VTT, jonka lisäksi hankkeessa on mukana on partnereita Pohjoismaista ja Baltiasta. Pirkanmaalta hankkeeseen osallistuvat Ekokumppanien lisäksi Business Tampere ja MTK.

Ekokumppaneiden roolina hankkeessa on ennen kaikkea kehittää yhteistyötä eri toimijoiden välillä ja lisätä sitoutumista kiertotalouden yhteisiin tavoitteisiin ja kiertotalouden toteuttamiseen sekä kasvattaa kuluttajien ymmärrystä kiertotaloudesta. Projektipäällikkönä vastaat Ekokumppaneiden osatoteutuksen koordinoinnista, toteuttamisesta ja raportoinnista. Tukenasi toimivat muut hankkeesen palkattavat työntekijät sekä Ekokumppanien muut asiantuntijat.

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme

reipasta, innostunutta ja vastuullista työotetta

aikaisempaa kokemusta hanketoiminnasta, mieluiten myös kansainvälisistä hankkeista

kokemusta laajapohjaisesta yhteistyöstä yritysten, julkisten toimijoiden ja kuluttajien kanssa

ymmärrystä kiertotaloudesta

Työtehtävä on määräaikainen kestäen koko nelivuotisen hankkeen ajan. Työ alkaa viimeistään elokuussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään 19.6.2022 sähköpostitse osoitteeseen suvi.holm@tampere.fi

Liitä hakemuksen mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.

Hae avoimella hakemuksella

Harjoittelijat HUOM!

Kesäksi meille ei kannata hakea harjoitteluun, sillä olemme heinäkuun käytännössä kiinni.
Harjoittelupaikkaa hakieassasi mieti jo valmiiksi, mihin toimintaamme tai projektiimme osaamisesi soveltuisi.
Kerro osaamisestasi selkeästi ja tiiviisti – pelkkä kiinnostus ympäristöä tai luontoa kohtaan ei riitä.

Jätä avoin hakemus