Ekolive – keskustelua oikeasti tärkeistä asioista

Kanna kortesi ekoon! EkoLive on Ekokumppanien tammikuussa 2020 lanseeraama keskustelutilaisuuksien sarja, joissa keskustellaan ajankohtaisista, oikeasti tärkeistä aiheista asiantuntijoiden ja yleisön kesken. Maksuttomat ja ikärajattomat keskustelutilaisuudet järjestetään Tampereen ytimessä Tammerkosken kupeessa G Livelabissa.

Ensimmäinen EkoLive järjestetään Tampereen G Livelabissa helmikuisena tiistai-iltana 18.2.2019 klo 18.00. Illan aiheena on Nollahukka – kohti kestävämpää elämäntapaa ja alustajana toimii alan ehdoton kärkinimi, Nollahukka-blogin Otso Sillanaukee.

Laita siis sana kiirimään ja nappaa kaverisikin mukaan viettämään antoisaa iltaa mielenkiintoisten keskustelujen parissa. Lämpimästi tervetuloa!

2020 EKOLIVET

Merkkaa kalenteriisi kaikki kevään 2020 EkoLivet! Tilaisuudet järjestetään Tampereen G Livelabissa klo 18.00–19.30, ovet avataan jo klo 17.00.

Ikärajattomiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. G Livelab on esteetön tila.

Seuraava EkoLive tiistaina 31.3.2020: Miten ilmastonmuutos pysäytetään?

Mitkä ovat vaikuttavimmat ratkaisut kotona ja yhteiskunnassa? Voiko ilmastokriisin kääntää voitoksi kokoaan suuremmassa Suomessa? Energiankulutus ja kasvihuonekaasupäästöt kulkevat käsi kädessä. Pattereiden lämpö, auton hörppimä polttoaine tai itse syömämme ruoka ovat kaikki suomalaisten suurimpia päästölähteitä. Vaikka uusiutuva energia murtaa markkinat, fossiilinen energia hallitsee yhä kokonaiskuvaa. Siksi tarvitsemme kaikki keinot käyttöön. Ennen kaikkea kysymys on siitä, kuinka vältämme liiallisen ahdistuksen maailman pelastamisesta ja vältämme vastakkainasettelun, joka ei johda mihinkään. Suomi on hiilineutraali vuonna 2035. Kaupungit jopa aiemmin. Konkreettisten esimerkkien kautta esitän, kuinka me yhdessä kiihdytämme toimia ilmastokriisin ratkaisemiseksi.

Next Upcoming Event
31 maaliskuu 2020
 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Blogi

ekolive
Ajankohtaista

EkoLive – Kanna kortesi ekoon!

Maailma on täynnä puhetta. Perinteiset mediat ovat saaneet rinnalleen uusia kanavia, joissa jokainen saa oman äänensä aiempaa helpommin kuuluviin. Samalla tiedon määrä on kasvanut ja sen saatavuus helpottunut.

Lue lisää »

Yhteystiedot

Elokuussa 2019 avattu G Livelab sijaitsee Tampereen keskustassa Frenckellin vanhan lehtienlukusalin tilassa Tammerkosken kupeessa. Ikärajaton liveklubi tarjoaa viihtyisän ilmapiirin lisäksi herkullisia antimia niin ravintolan ruoka- kuin juomapuolelta sekä todennäköisesti Tampereen laadukkaimman äänentoistokaluston. 

Tilat ovat suurelta osin esteettömät. Sisään pääsee pyörätuolilla, sisäänkäynnillä ei ole portaita. Tilasta löytyy myös inva-wc sekä hissi alas vessoille.

Ota yhteyttä!

Carl Willandt
viestintäpäällikkö

Yhteistyössä

2020 © Ekokumppanit Oy