Ekolive – keskustelua oikeasti tärkeistä asioista

Kanna kortesi ekoon!

 EkoLive on Ekokumppanien tammikuussa 2020 lanseeraama keskustelutilaisuuksien sarja, joissa keskustellaan ajankohtaisista, oikeasti tärkeistä aiheista asiantuntijoiden ja yleisön kesken. Maksuttomat ja ikärajattomat keskustelutilaisuudet järjestetään Tampereen ytimessä Tammerkosken kupeessa G Livelabissa.

2020 EKOLIVET

Tulevat tapahtumat:

Ti 17.11.2020 klo 18.00–19.30

EkoLive: Vastuullinen kuluttaja ja muodin ympäristövaikutukset. Tekstiiliteollisuuden ympäristövaikutus on valtava. Vastuullisuus on iso termi, jonka alle lasketaan sekä etiikka että ekologisuus. Mitä sinun pitäisi vaatteita käyttävänä ihmisenä tietää tekstiiliteollisuudesta? Millaisia asioita juuri sinä voit tehdä tehdäksesi parempia valintoja vaatekaupoilla ja arjessasi? Marraskuun EkoLivessä puheenvuoron saa vastuullisuusvaikuttaja Outi Pyy.

Ti 15.12.2020 klo 18.00–19.30

Tilaisuuden tarkempi kuvaus lisätään myöhemmin.

Menneet tapahtumat:

Ti 6.10.2020 klo 18.00–19.30

EkoLive: Miten ilmastonmuutos pysäytetään? Mitkä ovat vaikuttavimmat ratkaisut kotona ja yhteiskunnassa? Voiko ilmastokriisin kääntää voitoksi kokoaan suuremmassa Suomessa? EkoLive-illan alustajana on tietokirjailija Tuomas Vanhanen.

Ti 15.9.2020 klo 18.00–19.30

EkoLive: Retkeily elämäntapana – miten minusta tuli retkeilijä? Kaksi Suomen retkeilyn huippua, Petri Mäkelä ja Poppis Suomela, kertovat kädestä pitäen, mitä retkeilyn aloittaminen vaatii – vai vaatiko se oikeastaan mitään?

Ti 12.5.2020 klo 18.00–19.30

EkoLive: Rentoa retkipyöräilyä Pirkanmaalla (Tapahtuma streamattiin suorana Facebook Livessä). Asiantuntijoina keskustelemassa Ekokumppaneilta projektipäällikkö Olli Vakkala yhdessä Ekokumppanien viestintäpäällikkö Carl Willandtin kanssa. Livepyöräilijänä Pyry Rinkinen Ekokumppaneilta.

Ti 31.3.2020 klo 18.00–19.30

EkoLive: Miten ilmastonmuutos pysäytetään?  (Tapahtuma jouduttiin perumaan kevään poikkeusolojen vuoksi). Alustajana tietokirjailija Tuomas Vanhanen.

Ti 18.2.2020 klo 18.00–19.30

EkoLive: Nollahukka – kohti kestävämpää elämäntapaa. Alustajana Nollahukka-blogin Otso Sillanaukee.

Kaikki tilaisuudet järjestetään Tampereen G Livelabissa klo 18.00–19.30, ovet avataan jo klo 17.00. Ikärajattomiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy. G livelab on esteetön tila.

Blogi

Ajankohtaista

Avainasemassa energia

Varpaita nipistelee…Pihistelet suihkuveden lämmityksessä värjöttelemällä kylmässä suihkussa. Tässä sitä energiaa säästyy! Mutta paljonko?

Lue lisää »
Ajankohtaista

Retkeily – elämäni

Retkeily ei ole oikein mitään. Retkeilyllä ei kilpailla eikä sitä edes mitata muuta kuin kansallispuistojen kävijämäärien selvittämiseksi. Retkeilijän määrittäminenkin on hankalaa. Milloin minusta tulee retkeilijä vai olenko sitä jo ensi askeleesta alkaen? Onko retkeily vain osa elämää vai elämä vain retkeilyä?

Lue lisää »
ekolive
Ajankohtaista

EkoLive – Kanna kortesi ekoon!

Maailma on täynnä puhetta. Perinteiset mediat ovat saaneet rinnalleen uusia kanavia, joissa jokainen saa oman äänensä aiempaa helpommin kuuluviin. Samalla tiedon määrä on kasvanut ja sen saatavuus helpottunut.

Lue lisää »

Yhteystiedot

Elokuussa 2019 avattu G Livelab sijaitsee Tampereen keskustassa Frenckellin vanhan lehtienlukusalin tilassa Tammerkosken kupeessa. Ikärajaton liveklubi tarjoaa viihtyisän ilmapiirin lisäksi herkullisia antimia niin ravintolan ruoka- kuin juomapuolelta sekä todennäköisesti Tampereen laadukkaimman äänentoistokaluston. 

Tilat ovat suurelta osin esteettömät. Sisään pääsee pyörätuolilla, sisäänkäynnillä ei ole portaita. Tilasta löytyy myös inva-wc sekä hissi alas vessoille.

Ota yhteyttä!

Carl Willandt
viestintäpäällikkö

Yhteistyössä

2020 © Ekokumppanit Oy