Recruitment

We announce our ongoing recruitments on this page. However, you can apply for a job or internship at Ekokumppanit at any time using the application form at the bottom of the page.

Avoin työpaikka: kiertotalouden projektiasiantuntija

Hakuaika 18.–31.8.2023

Ekokumppanit Oy on Tampereen kaupunkikonserniin kuuluva asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa kestävän kehityksen mukaista elämäntapaa ja yritystoimintaa edistäviä tiedotus-, neuvonta-, koulutus- ja asiantuntijapalveluja.

Haemme nyt palvelukseemme kiertotalouden projektiasiantuntijaa vuoden 2023 alussa perustetun Kiertotalous Pirkanmaa -kiertotalouden maakunnallisen kehittämiskeskuksen tehtäviin.

Kiertotalouden maakunnallisen kehittämiskeskuksen tavoitteena on auttaa kiertotaloudesta kiinnostuneita pirkanmaalaisia kuntia ja yrityksiä ottamaan onnistuneita askeleita kohti kiertotaloutta. Autamme erityisesti kuntia kolmessa alueellisesta kärkiteemassa rakennetun ympäristön (katu- ja maarakentaminen sekä talonrakentaminen) ja teollisten symbioosien osalta tarjoten kunnille konkreettista apua kiertotaloustoiminnan kehittämiseen (mm. tontinluovutus ja hankinnat). Tavoitteenamme on valjastaa julkisen sektorin ja paikallisten yritysten voimat maakunnallisen vaikuttavuuden ja yritysten kaupallisen menestyksen eteen ja luoda yhdessä alueelle kiertotalouden systeeminen muutos. Lisätietoa kehittämiskeskuksesta ja sen palveluista kunnille ja yrityksille löytyy osoitteesta www.kiertotalouspirkanmaa.fi

Ekokumppanit on saanut Pirkanmaan liitolta kaksivuotisen EAKR-rahoituksen (1.4.2023-1.4.2025) maakunnallisen julkis-yksityisen kiertotalouden toimintamallin kehittämiseen. Haemme hankkeeseen koko-aikaista projektiasiantuntijaa kiertotalouden kehittämistehtäviin. Hankkeessa toimii myös 80 % vanhempi asiantuntija / projektipäällikkö ja 40 % viestijä.

Projektiasiantuntijan tehtävät
 • Kiertotalous Pirkanmaan toimenpiteiden kehittäminen ja implementointi kunnille ja yrityksille
 • Hankkeen kärkiteemakohtaisten toimenpiteiden ja yhteistyön organisointi niin katu- ja maarakentamisen, talonrakentamisen kuin paikallisen teollisuuden testaamisessa ja validoinnissa
 • Tapahtumien, työpajojen ja ohjausryhmän kokousten koordinointi ja järjestäminen
 • Mittariston kehittämiseen osallistuminen kärkiteemoittain
 • Sidosryhmäyhteistyön koordinointi (erit. korkeakoulut ja asiantuntijaorganisaatiot)
 • Viestintäsisältöjen suunnitteluun osallistuminen
Hakijalta toivomme
 • Asiantuntemusta kiertotalouden mukaisesta kehittämisestä erityisesti teollisten symbioosien ja/tai talonrakentamisen teemoissa
 • Ymmärrystä kuntien toimintaympäristöstä ja kokemusta yritysten kanssa toimimisesta
 • Positiivista ja innostunutta otetta yhteiskehittämiseen kuntien ja yritysten kanssa
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja erinomaista kykyä toimia tiimin jäsenenä
 • Analyyttista otetta ja osaamista uuden toimintamallin tuotteistamisessa

 
Me tarjoamme Sinulle kannustavan ja innostuneen tiimin, mahdollisuuden toimia aivan uudenlaisen toimintamallin kehittämisessä, upean ja kannustavan työyhteisön, joustavat etätyömahdollisuudet sekä ammattimaiset työtilat Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevassa toimipisteessämme.

Näin haet tehtävää

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 31.8.2023 Karoliinalle osoitteeseen if.aamnakripsuolatotreik@nenakkuut.aniilorak. Liitä hakemukseen myös palkkatoiveesi. Työ alkaa mahdollisimman pian syyskuun aikana.

Apply with an open application

When applying for an internship, already think about which of our activities or projects your skills would be suitable for. Communicate your expertise clearly and concisely – mere interest in the environment or nature is not enough.

Leave an open application

aa