Rekrytointi

Ilmoitamme tällä sivulla käynnissä olevista rekrytoinneistamme. Voit kuitenkin koska tahansa hakea meille töihin ja harjoitteluun sivun alaosan hakemuslomakkeella.

Etsimme kiertotalousasiantuntijaa (teolliset materiaalivirrat)

Hakuaika 12.–31.1.2024

Haemme Ekokumppaneille Kiertotalous Pirkanmaahan teollisten materiaalivirtojen kiertotalousasiantuntijaa. Oletko sinä hyvä tyyppi, joka ymmärtää perusasiat kiertotalouden kehittämisestä ja teet taitavasti yhteistyötä erilaisissa verkostoissa?

Työ on kokoaikainen ja määräaikainen ajalla 1.3.2024–31.12.2026. Aloitusajankohtaa on mahdollista aikaistaa yhteisen sopimuksen mukaan.

Pääset mukaan kahteen mielenkiintoiseen projektiin, joiden kesken työaikasi jakautuu 50/50: kansainväliseen, Horisontti-rahoitteiseen STOPP-hankkeeseen (Strategies to prevent and reduce plastic packaging pollution from the food system), jossa roolisi on toimia projektipäällikkönä sekä kiertotalousasiantuntijaksi kehittämään ja toteuttamaan Kiertotalous Pirkanmaan ja Pirkanmaan Jätehuollon välistä vuosittaista palvelusopimusta osana kiertotalouden mukaista kehittämistyötä.

Ekokumppanien asiantuntijoiden lisäksi teetkin läheistä yhteistyötä Pirkanmaan Jätehuollon asiantuntijoiden kanssa.

STOPP-hankkeen sisällöt liittyvät erityisesti muutamaan hankkeen työpakettiin, joissa kehitetään ja tarkastellaan elintarvikepakkausmuovien keräys-, uudelleenkäyttö- ja elinkaariominaisuuksia. Lisäksi hankkeen Ekokumppaneita koskevissa työpaketeissa keskitytään paikallisten toimijoiden kanssa pakkausmuovien kiertotaloustoiminnan kehittämiseen ja siitä viestimiseen. Tämän vuoden Pirkanmaan Jätehuollon kanssa tehty palvelusopimus sisältää kiertotalouden mukaista kehittämistyötä (ml. uudet hankeavaukset) mm. biokaasuun, kaatopaikkakaasujen hallintaan, muoveihin ja esim. CO2-talteenoton teemoissa.

Sukupolvelta toiselle

Voittoa tavoittelematon Ekokumppanit Oy edistää kestävää tulevaisuutta erityisesti Tampereella ja Pirkanmaalla ympäristö- ja ihmislähtöisesti. Olemme osa Tampereen kaupunkikonsernia: omistajiamme ovat Tampereen kaupunki, Pirkanmaan Jätehuolto Oy sekä Tampereen Energia Oy. Operoimme vuonna 2023 perustettua Kiertotalous Pirkanmaata, joka on julkisomisteinen maakunnallinen kiertotalouden kehittämiskeskus. Kiertotalous Pirkanmaan tavoitteena on valjastaa sekä julkisen sektorin että yritysten voimat yhdessä maakunnallisen vaikuttavuuden ja yritysten kaupallisen menestyksen eteen ja näin luoda yhdessä kiertotalouden systeeminen muutos.

Odotamme sinulta
 • kokemusta elinkaarianalyysien tekemisestä tai vähintään ymmärrystä elinkaariajattelusta osana materiaalivirtojen hallintaa
 • kokemusta materiaalivirtojen kanssa toimisesta (vähintään yksi näistä): muovi, biokaasun tuotannon materiaali/energiavirrat, muut alueelliset biomassat (esim. vihermassat, muut maa-ainekset)
 • sujuvaa englannin kielen taitoa
 • erinomaisia sidosryhmätaitoja niin Suomessa kuin kansainvälisestikin
 • innostunutta ja aktiivista otetta
Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen
 • hanketyöstä ja/tai hankehakemusten laadinnasta
 • yritysten ja/tai kunnallisten toimijoiden kanssa toimimisesta
Mitä tarjoamme sinulle?
 • työmatkaedun
 • joustavan etätyömahdollisuuden (läsnäolo 2 pv/vk)
 • Epassi lounas, liikunta- ja kulttuuriedut
 • mukavat työkaverit ja modernit ja viihtyisät työtilat Tampereen ytimessä
 • mahdollisuuden edistää asiantuntijapanoksellasi kestävää tulevaisuutta
Näin haet tehtävää

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV 31.1.2024 mennessä:

Voit olla Karoliinaan matalalla kynnyksellä yhteydessä jo ennen hakemuksen lähettämistä: Karoliina Tuukkanen, puh 050 5522039.

Hae avoimella hakemuksella

Harjoittelupaikkaa hakiessasi mieti jo valmiiksi, mihin toimintaamme tai projektiimme osaamisesi soveltuisi. Kerro osaamisestasi selkeästi ja tiiviisti – pelkkä kiinnostus ympäristöä tai luontoa kohtaan ei riitä.

Jätä avoin hakemus tästä

aa