Palveluita kestävän kehityksen tarpeisiin

Ekokumppanit Oy toteuttaa monipuolisia, kestävän kehityksen mukaisia palveluita ympäristö- ja ihmislähtöisesti. Laaja ja monialainen asiantuntijajoukkomme sekä tiimiemme tiivis ja ketterä yhteistoiminta mahdollistavat räätälöityjen palvelukokonaisuuksien tuottamisen juuri Sinun tarpeesi huomioon ottaen.

Lajittele kohteen mukaan
Lajittele kohteen mukaan
Järjestä listaus
Lajittele aiheen mukaan
Lajittele aiheen mukaan
Kunnille, Hankekumppaneille, Yrityksille
Tervetuloa luonnon monimuotoisuuden edistämisen ammattilaisten pariin! Tarjoamme Ekokumppaneilla laaja-alaisia palveluita julkisille ja yksityisille organisaatioille, jotka haluavat olla ...
Hankekumppaneille
Onko mielessäsi kestävään kehitykseen liittyvä visio, jonka suunnittelussa, toteuttamisessa tai rahoituksen hakemisessa kaipaisit tukea? Tai etsitkö kenties kumppania kehittelemään kanssa...

Asukkaat

Meidän toimintaamme Ekokumppaneilla ohjaa erityisesti kaksi arvoa; kestävyys ja asiakaslähtöisyys. Jos Sinä kaipaat neuvontaa tai tukea muuttaaksesi toiminta- tai elämäntapojasi aiempaa kestävämmiksi, ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi.

Tehdään huomisesta yhdessä parempi.

Hankekumppanit

Yksi tärkeimmistä Ekokumppaneiden rooleista on koko olemassaolomme ajan ollut monipuolisten hankkeiden suunnittelu ja toteuttaminen. Hankkeissamme pyrimme tekemään aidosti vaikuttavaa työtä kestävän kehityksen puolesta muun muassa energiatehokkuuden, kiertotalouden ja kestävän liikkumisen teemojen ratkaisujen avulla. Olemme kokenut hanketoimija, jolla on kokemusta niin pienten kuin suurten hankkeiden menestyksekkäästä läpiviemisestä.

Kunnat

Kuntasektorin tarpeet ja toiveet ovat meille tuttuja, olemmehan osa Tampereen kaupunkikonsernia ja toteuttaneet palveluita kaupungille koko olemassaolomme ajan. Tarjoamme kunnille monipuolisesti palveluita muun muassa kuntalaisten osallistamiseksi tai vaikkapa retkeilymahdollisuuksien parantamiseksi. Suunnittelemme valmiit neuvontapalvelut kuntalaisten päästöjen pienentämiseksi, oli kyseessä sitten energiankulutus tai kestävä liikkuminen, sekä toteutamme ympäristöaiheiset ja -ystävälliset kampanjat ja tapahtumat vuosien kokemuksella.

Taloyhtiöt

Yli 2,5 miljoonaa suomalaista asuu taloyhtiöissä, joiden merkitystä ilmastonmuutoksen hidastamisessa ei voida liikaa korostaa. Me Ekokumppaneilla olemme tehneet jo vuosien ajan yhteistyötä taloyhtiökentän kanssa muun muassa kouluttamalla satoja energiaeksperttejä, olemalla mukana toteuttamassa Suomen ensimmäistä lämpöenergialtaan hiilinegatiivista taloyhtiötä sekä tukemalla useita taloyhtiöitä niiden tekemissä energia- ja kiertotalousratkaisuissa.

Yritykset

Vastuullinen ja kestävä toiminta on yritykselle merkittävä kilpailuvaltti, lähitulevaisuudessa elinehto. Ekokumppanit Oy on ollut kestävän yritystoiminnan ja -kulttuurin suunnannäyttäjä ja edelläkävijä jo vuosien ajan. Me ymmärrämme ja tunnemme kestävän kehityksen tavoitteet, yritysten ympäristövastuun, vastuullisen organisaatioviestinnän vaatimukset sekä muut yrityksien kannalta merkittävät kestävyystoimenpiteet ja tarpeet. Tältä pohjalta olemme kehittäneet useita yrityksille suunnattuja palveluita, joiden avulla on helppo ottaa tarvittavat askeleet kohti kestävämpiä toimintatapoja.

aa