Tapahtuma on päättynyt! Se järjestettiin: 21.03.2023

EkoLive: Hävikkiruoan monet kasvot

ekolive-blogi_2023-3-21_havikkiruoan-monet-kasvot2

Elinkustannukset nousevat ja ruoan hinta kallistuu entisestään. Nyt jos koskaan on aika tehdä ilmastoteko ja suosia hävikkiruokaa, mutta millaisia asenteita siihen liittyy? Miten hävikkiruoan minimoiminen käytännössä onnistuu ja kenelle markettien punalaputetut tuotteet kuuluvat? Tervetuloa vuoden ensimmäiseen EkoLive-tapahtumaan Tampereen G Livelabiin.

EkoLivessä keskustelemassa Suomen todennäköisesti kuuluisin dyykkari Onni Tonkija, Yliopistonlehtori, KTT Malla Mattila, Kierto-hävikkiruokaravintolan Kristiina Vidqvist ja kestävän ruoan asiantuntija Sanna Teinilä Ekokumppaneilta. Asiantuntijat tarjoavat taatusti mielenkiintoisen kattauksen illan teemaan, tätä ei kannata jättää väliin.

Maksuton ja ikärajaton EkoLive järjestetään Tampereen G Livelabissa, mutta mikäli et pääse paikan päälle voit seurata live-lähetystä YouTubessa.

EkoLive on ajankohtainen ja matalan kynnyksen keskustelutilaisuus, joka pureutuu vaihtuvien, kestävää kehitystä tukevien teemojen ja puhujien myötä oikeasti tärkeisiin aiheisiin. Ekokumppanien tammikuussa 2020 lanseeraama EkoLive on puhuttanut kansantajuisesti jo niin retkeilyn ja luonnon, kierrätyksen ja lajittelun kuin kuluttamisen ja energiankin saralla. Myös yleisö pääsee vuorovaikutukseen illan puhujien kanssa kysymysten ja kommenttien muodossa.

Ovet tapahtumaan aukeavat 17.30 Tervetuloa mukaan – kanna kortesi ekoon!

EkoLiven järjestää Ekokumppanit. Yhteistyössä KIERTO – Kiertotaloudesta kasvua -hanke.

Nimi: EkoLive: Hävikkiruoan monet kasvot
Aika: 21.03.2023, 18.00
Paikka: G Livelab - Tampere
Osoite: Puutarhakatu 1, Tampere
Tapahtumia ei löytynyt.

aa