Tapahtuma on päättynyt! Se järjestettiin: 14.10.2023

SWAP! Suomen suurin vaatteidenvaihtotapahtuma 14.10.

SWAP_2023

Suomen suurin vaatteidenvaihtotapahtuma SWAP! tulee isompana kuin koskaan. Tule tekemään maksuttomia vaatehankintoja omia tarpeettomaksi jääneitä vaatteita vastaan.

Ensimmäistä kertaa Tampere-talossa järjestettävä SWAP! tarjoaa ennenäkemättömän suuren vaatteidenvaihtoalueen, josta löydät hyväkuntoisia, tarkastettuja vaatteita, asusteita ja kenkiä erityisesti naisille, mutta myös miehille ja lapsille. Kyseessä ei ole nuhjuinen hamstraustilaisuus, vaan trendikäs ja huippusuosittu second hand -tapahtuma, joka on kaikille avoin ja maksuton.

Mistä SWAP!-tapahtumassa on kyse?

SWAP!-tapahtumassa saat omia tarpeettomia vaatteita vastaan vaihtoseteleitä. Yhdestä vaatteesta saa yhden vaihtosetelin, ja yhdellä vaihtosetelillä saa tapahtumasta yhden vaatteen. Swapattavien eli vaihtettavien vaatteiden ennakkokeräykset järjestetään Moron peräkonttikirppiksellä su 10.9. ja Tampere-talossa pe 13.10.

Ennakkoon tuominen kannattaa, näin pääset tapahtumapäivänä sisään erillistä sisäänkäyntiä (B-väylä) suoraan vaatteidenvaihtoalueelle. Voit tuoda vaatteesi myös suoraan tapahtumaan vaatteiden vastaanottopisteelle, mutta joudut tällöin todennäköisesti jonottamaan, vaikka pyrimmekin minimoimaan ruuhkan.

Vaatetarjonta täydentyy jatkuvasti päivän aikanan ja swappailun lomassa voit piipahtaa Pop-Up -vastuullisuus kahvilassa ja tusutua näytteilleasettajien maksuttomiin työpajoihin ja toimintaa.

Klikkaa ja katso lisätiedot SWAP!-tapahtumasivulta.

SWAP!-tapahtuman järjestävät Ekokumppanit ja Pirkanmaan Jätehuolto yhteistyössä Tampere-talon kanssa.

Nimi: SWAP! Suomen suurin vaatteidenvaihtotapahtuma 14.10.
Aika: 14.10.2023, 11.00
Paikka: Tampere-talo
Osoite: Yliopistonkatu 55, Tampere
Pirkanmaan Jätehuolto
06.03.2024
Verkkotapahtuma
Taloyhtiöwebinaari: Aurinkopaneelien hankinta 6.3.
18:00
Webinaarissa käydään läpi aurinkopaneelien kannattavuutta, mitoittamista ja hankintaa taloyhtiöissä. Tilaisuudessa annetaan konkreettiset ohjeet, m...
04.05.2024
Live-tapahtuma
4.5.2024 Koko kaupungin siisteystalkoot
10:00
Koko kaupungin siisteystalkoot tulee taas 4.5.2024 klo 10-14! Lähde mukaan Koko kaupungin siisteystalkoisiin ja kokoa pieni tai isompi talkoopor...

aa