FI Euroopan unionin osarahoittama
LUMOA logo
2023-2025
Luonto
Ekokumppanit

Ekokumppanit toimii hankkeen päätoteuttajana

Luonnon monimuotoisuuden turvaaminen osaamista kasvattamalla

LUMOA kiinteistönhoitoon -hankkeen tavoitteena on kouluttaa kiinteistöhoitoalalla toimivia henkilöitä luonnon monimuotoisuuden huomioimisessa ja turvaamisessa henkilöstön, mukaan lukien kausihenkilöstön ja työnjohdollisessa asemassa työskentelevien henkilöiden osaamista kasvattamalla.

Tämä toteutetaan monimuotokoulutuksena, joka ei suoraan valmista tiettyyn tutkintoon tai sen osaan vaan tarjoaa alan käytännön osaamista luonnon monimuotoisuuden turvaamiseksi.

Hanke toteutetaan yhteistyössä Ekokumppaneiden ja Suomen ympäristöopisto SYKLIn kanssa. Hankkeen toteutusaika on 1.8.2023 – 30.9.2025 (26 kk). Ensimmäiset koulutukset tullaan pitämään alkaen keväästä ja kesästä 2024.

Ajankohtaista

6.3.2024 – Koulutusuutisia

Luonnon monimuotoisuutta käsittelevä koulutuskokonaisuus käynnistyy 7.5.2024. Alla olevasta Koulutukset -osiosta pääset tutustumaan eri koulutuksiin.

Vielä ehdit mukaan!

Ilmoittautumiset: if.erepmat@neniknir.yryp.

26.10.2023 – Mukaan hankkeeseen ja sen koulutuksiin?

Kiinnostaisiko sinua lisätä ammattillista osaamista luonnon monimuotoisuuden tiimoilta? Tervetuloa mukaan – pääset alkuun ottamalla yhteyttä keneen tahansa meistä hankkeen työntekijöistä: yhteystiedot löytyvät sivun alareunasta.

Voit myös lähestyä, mikäli sinulla on yleistä kysyttävää hankkeesta. Tulemme täsmentämään lähiaikoina tietoja myös tänne verkkosivulle, kun hankkeen toimenpiteiden yksityiskohdat tarkentuvat.

Voit virittäytyä lumo-tunnelmaan sillä välin katsomalla Ekokumppanien toisessa hankkeessa syntyneen aihepiiriä liippaavan Youtube-tallenteen

Katso video tästä

1.8.2023 – Hanke käyntiin

Luonnon monimuotoisuutta käsittelevä hanke käynnistyy suunnittelun ja valmistelun merkeissä.

Koulutukset

Please select listing to show.

Hankkeen yhteystiedot

Ekokumppanit
Jesper Uunila
Jesper Uunila
Projektipäällikkö
Sykli logo
Lumoa - Arttu Hallberg
Arttu Hallberg
Projektipäällikkö

Yhteistyössä

Rahoitus

FI Euroopan unionin osarahoittama

Tutustu muihin hankkeisiin

2023-2026
European City Facility (EUCF) pyrkii tukemaan kuntia ja paikallishallintoja kehittämään investointikonsepteja, jotka liittyvät niiden ilmasto- ja e...
2022-2024
CIRGREEN-hankkeessa pyritään kasvattamaan kiertotalouden mukaista hankintaosaamista eurooppalaisissa kunnissa. Hankkeen aikana kartoitetaan kunnall...
2022-2024
100Bike-hanke on yhteistyöhanke, jonka tavoitteena on koordinoida ja yhtenäistää pyörämatkailuun liittyvien kehittämistoimien toteutusta Satakunnas...

Edistetään yhdessä kestävää tulevaisuutta!

Onko mielessäsi kestävään kehitykseen liittyvä visio, jonka suunnittelussa, toteuttamisessa tai rahoituksen hakemisessa kaipaisit tukea? Me voimme olla sinunkin kumppanisi!

Meillä on yli 20 vuoden kokemus menestyksekkäästi läpiviedyistä hankkeista niin Suomessa kuin kansainvälisestikin ja olemme kiinnostuneita toimimaan hankekumppanina niin pienissä kuin suurissakin projekteissa. Toimintamme tähtää aina aidosti vaikuttavaan työhön kestävän kehityksen puolesta.

aa